Playbox 2005

• pila
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11507 od pila
Playbox 2005 was created by pila
Pozdrav svima...
Evo naletio jucer na ovaj link www.playbox.hr/INFO2005/index.php
Ovaj tjedan sprema se turnir izmedu ostalog i nase omiljene armije...ja se prijavio...nadajuci se da ce bit zabave...pa bilo bi ljepo ak mozete da se prijavite pa da se koljemo :twisted: ja se prijvio za cetvrtak....vidimo se u finalu :mrgreen: :mrgreen: sam neznam koje ce se mape igrat....nadam se urbici i pipi....ajd doletite da popimo koje pivo poslje

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 2 tjedana ago - 19 godina 2 tjedana ago #11508 od blento
Replied by blento on topic Playbox 2005
Koliko se placa to?....

Idem ja ak nije skupo... :-P
Oce jos ko sa mnom?...
Last edit: 19 godina 2 tjedana ago by blento.

Više
19 godina 2 tjedana ago #11509 od dunavu
Replied by dunavu on topic Playbox 2005

Blento napisao: jel se mora nositi racunalo?...P

naravno BLENTO da moras uzeti svoe racunalo i obavezno ga dovesti tramvajem, uz to moras si osigurati i struju posto ce turnir biti na livadi iza velesajma :lol: :lol: :lol:

Više
19 godina 2 tjedana ago #11510 od blento
Replied by blento on topic Playbox 2005

dunavu napisao:

Blento napisao: jel se mora nositi racunalo?...P

naravno BLENTO da moras uzeti svoe racunalo i obavezno ga dovesti tramvajem, uz to moras si osigurati i struju posto ce turnir biti na livadi iza velesajma :lol: :lol: :lol:

skuzis da su osigurali racunala....pa na vecinu LAN partija se nosilo racunalo.......nego nigdje ne pise cijena....tak da je vjerojatno besplatno..samo upad se placa... :-P ....
al cekam povratni mail...

Više
19 godina 2 tjedana ago #11511 od nrg
Replied by nrg on topic Playbox 2005
ono ponuda je dobra...no koliko ce to trajati recimo ako se prijavi sto ljudi...kao cetvrtak u 13...partija po 5, 7, 10 ?? na tri dobivene, jednu, dve ???

brijem da ce biti tolika guzvetina da ce i oni dobri izgubiti zivce pa biti podjenako loshi kao ostatak...hehe...

i mrzim kad nema jasnih i tocnih propozicija...nikaj me ne cudi kad je hg spot glavni pokrovitelj...eto, pisah na mail o tocnim propozicijama pa kad dobijem postam tu..

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Više
19 godina 2 tjedana ago #11513 od pisko
Replied by pisko on topic Playbox 2005
Eto i ja sam se prijavio za cetvrtak, blento nadjemo se na glavnom kolodvoru ili te jos nazovem na mob.

Dunav jel dolazis i ti? Nesto si prical da ces doc na velesajam pa bi mogel doc u cetvratk.

[img
<br>

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.501 sekundi
Pokreće Kunena Forum