- Zahvala primljena: 3
jebeni pokaz za tramvaj
- anarky1988
- Topic Author
- Platinski korisnik
Please Prijava to join the conversation.
- dean
- Posjetitelj
- tihy
- Posjetitelj
Deane ovo tvoje je spam ti si daleko od ZG-a a covjek je samo pitao da si ne navlaci kontrolore na vrat, znaju bit zajebani pa ga je strah valjda
-kontrola karata. Dali imate kartu?
-nemam
-molim osobnu
-nemam
-neki drugi dokument?
-nemam
....bla bla bla....na sljedecoj izadem van i pricekam drugi tramvaj
- anarky1988
- Topic Author
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 3
Razor napisao: Ma jebes kontrolore. Nemru ti nis. Njihov razgovor samnom uvjek tece istim tokom:
-nemam
-molim osobnu
-nemam
-neki drugi dokument?
-nemam
je to pali dok ne naletim na nekog dembila pa mu moram dati za kavu!!!! a inace frendovi mi se izvlace tak ak dojde zenska da samo sute, i ona samo odleti jer vidi da je naletila na nekog ko je ne jebe ni 5 posto :lol:
- Anonymous
- Posjetitelj
tak meni frajer srao daj osobnu ja ga pitam kaj ste uz kontrolora policajac jos , on kaze ne , ja njemu onda ti moju osobnu nemas kaj trazit , i odem ,a frajer kaj je mogao samo nesto odgundo , a komentar neke bakice(60god 100 kg) kaj kak se to ja ponasam , ,odma mu naplatite platite kaznu, prva slika u glavi iz filma hi fi kad onog lika tuce u ducanu , ali skuliram se i samo joj kazem ja placam porez da bi vi svoje debelo dupe vozikali po zagrebu zabadava , hvala lijepa dovidenja heheheRazor napisao: Ma jebes kontrolore. Nemru ti nis. Njihov razgovor samnom uvjek tece istim tokom:
-nemam
-molim osobnu
-nemam
-neki drugi dokument?
-nemam