- Zahvala primljena: 0
Dolazak:The second comming(The Return of The Blackhawk)
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #12772
od blackhawk
Dolazak:The second comming(The Return of The Blackhawk) was created by blackhawk
Gledam sve nešto.... napuštanje ovdje.... pa ondje....pa razor diže pesnicu gordu(ne znam i ne pitam zašto :lol: )..pa nas zajebali za server(da im mamu) pa frida još opiturala kose...
pa mato vratio blenti one dvije ropkinje....pa torpedo onomad od TAMO pošo da bi anarky odovod opet se vratio tamo gdje je bija i prije... :lol: :lol:
Pa blento preuzo financije na sveopću radost svekolikog pučanstva da bi billy na kraju dobio kćerkicu .
Sve u svemu ja ostajem ovdje pa štagod govorili, meni je tu ok :lol: :lol:
pa mato vratio blenti one dvije ropkinje....pa torpedo onomad od TAMO pošo da bi anarky odovod opet se vratio tamo gdje je bija i prije... :lol: :lol:
Pa blento preuzo financije na sveopću radost svekolikog pučanstva da bi billy na kraju dobio kćerkicu .
Sve u svemu ja ostajem ovdje pa štagod govorili, meni je tu ok :lol: :lol:
Please Prijava to join the conversation.
- mato
- Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #12774
od mato
Replied by mato on topic Dolazak:The second comming(The Return of The Blackhawk)
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #12775
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Dolazak:The second comming(The Return of The Blackhawk)
E da usput rečeno,kikali me dvaput sa onog četničkog servera "Serbian dragons" (:lol: :lol: ) Imao sam i prije tamo takva iskustva,čim ubiješ par njihovih iz klana + si iz hrvatske odmah te kickaju....Spojio sam se večeras i opet ista stvar...Nakon što sam se rekonektao i pitao zašto su me izbacili još su me optužili da varam.I to neki čedo "simke" kao admin tamo pa provocirao i još na kraju mi spomenuo sestru (koju nemam) a da ja nisam ni jednom rječju isprovocirao takvu reakciju...Šteta što se uopće dopušta ikome iz te države da se pojavljuju na internetu jer prednjače u širenju nekulture i netolerancije....
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
18 godina 11 mjeseci ago #12777
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Dolazak:The second comming(The Return of The Blackhawk)
ja još nisam imao tkvih problema no ako su admini novopeceni clanovi onda te kikaju cim ga dva puta za redom ubijes, To se meni redovito dogadja na hospitalu, kod GoG servera (švabe). Lijek je pitat Admin here i kad se đubre javi uđeš u njegov tim i stvar je ok.
Ali uz tebe sam mater im je*em četničku, da im *ebem
Ali uz tebe sam mater im je*em četničku, da im *ebem
- dean
- Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #12789
od dean
Replied by dean on topic Dolazak:The second comming(The Return of The Blackhawk)
tako je crni gade samo ti nama ostani HOOOOOOOOOAHHHHH
- frida
- Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #12790
od frida
Replied by frida on topic Dolazak:The second comming(The Return of The Blackhawk)
BOLJE mI STOJIBlackHawk napisao: frida još opiturala kose...
:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.398 sekundi