- Zahvala primljena: 0
Ping u pingu materinu
- [ctn]sluzavy_cro
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
18 godina 8 mjeseci ago #15450
od [ctn]sluzavy_cro
Ping u pingu materinu was created by [ctn]sluzavy_cro
Hackeri pomagajte
Odkada su ovi u DCM-u digli brzine, sjebalo mi pingove.
Download mi je 22,5 do 25 KiBs, stavili su i neki Xnetcity kao zaseban kanal(kao jedan gradski LAN) kojim kao možeš skidat a da ti ne ruši vezu prema netu.
Ping mi tijekom igre luduje od 15 do 350, i to unutar 30 sec.
Zvao sam ove u DCM oni kažu da je veza u redu i da izmišljam.
Pitanje: da li na ping utječe još nešto osim brzine veze,odnosno da li mi se isplati rušit windowse pa ponovo instalirat sve?
Pomagajte poludicu i uzet cu ADSL ako nema liijekaaa
Odkada su ovi u DCM-u digli brzine, sjebalo mi pingove.
Download mi je 22,5 do 25 KiBs, stavili su i neki Xnetcity kao zaseban kanal(kao jedan gradski LAN) kojim kao možeš skidat a da ti ne ruši vezu prema netu.
Ping mi tijekom igre luduje od 15 do 350, i to unutar 30 sec.
Zvao sam ove u DCM oni kažu da je veza u redu i da izmišljam.
Pitanje: da li na ping utječe još nešto osim brzine veze,odnosno da li mi se isplati rušit windowse pa ponovo instalirat sve?
Pomagajte poludicu i uzet cu ADSL ako nema liijekaaa
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 8 mjeseci ago #15452
od blento
Replied by blento on topic Ping u pingu materinu
mislim da ne...al jeb ga..
prvo sto bi trebao probati je staviti firewall i omoguciti samo AA da ima pravo pristup netu....jel ti onda pravi probleme?
prvo sto bi trebao probati je staviti firewall i omoguciti samo AA da ima pravo pristup netu....jel ti onda pravi probleme?
18 godina 8 mjeseci ago #15466
od razor
Replied by razor on topic Ping u pingu materinu
Povecanje brzine bi ti trebalo samo pomoc, a ne odmoc. Stvarno nerazumijem zasto ti divlja.
- [ctn]sluzavy_cro
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
18 godina 8 mjeseci ago #15475
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Ping u pingu materinu
blentava ni firewall nije pomogao, sve je isto.
Ovakve stvari su se dogadjale i prije ali nije trajalo duže od pola sata, objašnenje je bilo da mjenjaju IP.
Kolega mi je rekao da oni u DCM-u nisu baš bistri i da vjerovatno nisu nest dobro podesili na svojim čvorištima. Nemam pojma sto da radim al ovo ću trpiti još ovaj mjesec onda idem kod T-scoma po ADSL
Ovakve stvari su se dogadjale i prije ali nije trajalo duže od pola sata, objašnenje je bilo da mjenjaju IP.
Kolega mi je rekao da oni u DCM-u nisu baš bistri i da vjerovatno nisu nest dobro podesili na svojim čvorištima. Nemam pojma sto da radim al ovo ću trpiti još ovaj mjesec onda idem kod T-scoma po ADSL
- ultra_cro
- Posjetitelj
18 godina 8 mjeseci ago #15514
od ultra_cro
Replied by ultra_cro on topic Ping u pingu materinu
ja sam bio na xnetu prije dsl-a i mogu reci sve najgore o njima.sporost,neprofesionalnost,neznanje,bahatost..to ti je xnet.
ja pred kraj moje ere s njima uopce nisam mogao igrat prije 22-23h(ista brzina kao tvoja)..isto mi je skakao ping a oni su vikali kako je sve u redu.
moj savjet ti je da predjes na DSL,ako nemozes onda uzmi brzi paket dok nebudes imao vise opcija.
ja pred kraj moje ere s njima uopce nisam mogao igrat prije 22-23h(ista brzina kao tvoja)..isto mi je skakao ping a oni su vikali kako je sve u redu.
moj savjet ti je da predjes na DSL,ako nemozes onda uzmi brzi paket dok nebudes imao vise opcija.
- [ctn]sluzavy_cro
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
18 godina 7 mjeseci ago #16067
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Ping u pingu materinu
jel se može u isto vrijeme bit spojen na Cable i na ADSL. Mislim dal mogu skidat preko Cabla torrente i igrat preko ADSL-a u isto vrijeme?
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.453 sekundi