Hrvatska - Brazil

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17249 od razor
Hrvatska - Brazil was created by razor
Stvarno steta....decki su dali sve od sebe i igrali kak se spada. Stvarno nismo zasluzili da izgubimo.

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17250 od mrgud
Replied by mrgud on topic Hrvatska - Brazil
istina ... x je bio najpravednije riješenje ... a za moj đep je pobjeda hrvatske bilo najpravednije rješenje jerbo me i francuska zajebala josh :(

mess with the best, die like the rest

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17251 od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Hrvatska - Brazil
opet Razor posta o nogometu....he he...ali slazem se sa tobom prijatelju,cak sam gledao tekmu s Martinom,sto je isto cudno kao i tvoje postanje o nogometu...ali moram priznat da mi je tih 90 minuta stalno brzo kucalo srce...dali je to ljubav prema nogometu ili Hrvatksoj ? inace znas i sam da nisam zainteresiran za nogac... :lol: :lol:

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17252 od dax
Replied by dax on topic Hrvatska - Brazil
Cico Kranjcar je jaaaako los trener.

1) Nije napravio trecu izmjenu pri kraju, kad su vec svi bili umorni. Trebao je nekog svjezeg ubaciti pa makar i Balabana iako bi Da Silva tu jako dobro dosao jer je brz i vižljast, dapače Brazilac, ali ga smrad nije ni uzeo u tim.

2) Koji kujac stavlja Jerka Leku u igru, nije ga se uopce vidjelo na utakmici, nije ni prismrdio loptu. U pripremama Ivan Leko se uvijek otvarao, trčao po terenu i bio bi odličan izbor za playa protiv Brazila.

3) Koji kujac stavlja Klasnića, Olić je trebao igrati otpočetka. Klasnić se nije ni primjetio, osim onog 1 udarca na gol i to posredini. Tako mogu i ja igrat /(pače, bolje). Klasnić može igrat protiv tromih timova, a ne protiv Latinoamerikanaca i Afrikanaca.

4) Niko Kranjčar - standardna spika... Ne zna ni dodavat /svaka druga mu ja falša/ a za slobodnjake ionako imamo srnetinu za pod kljun. Sto puta prije bih izabrao Bišćana kojeg je glupi savez otpisao...

U svakom slučaju, sreća da se nismo osramotili, a za bolje rezultate se ni ne nadajte, bit će super ako uđemo u osminu. Poslije toga idemo na Češku ili Italiju (ako) a to ne prodjemo s ovakvim trenerom.

I torture and kill young turtles.

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17254 od jopke
Replied by jopke on topic Hrvatska - Brazil
al ga seres:)

dobro su igrali, u obrani čak odlično...svaka im čast na trudu.

nadam se da niko nije teže ozljeđen jer je postao prava igračina:)

Rest your trigger on my finger...

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17258 od dean
Replied by dean on topic Hrvatska - Brazil
Brača Kovač,Srna,Tudor i Šimić su nam suho zlato,OLIĆ je kao Forset gump treba mu reć kad da stane u protivnom bi izašao sa terena i zaustavio se negdje u Velikoj Britaniji,Dado Pršo pola napadača,a ostali su čisti prosjek.
Dobra utakmica ali nam fali završetak i to je to.Dobra smo repka ali samo dobra znači da možemo pružit otpor i ne treba pljuvat ih jer smo stvarno mala država sa velikim rezultatima.Da ne spominjem hrvatsku ligu koja je živi očaj.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.438 sekundi
Pokreće Kunena Forum