ja sam na jeb....
- proud#
- Topic Author
- Posjetitelj
Please Prijava to join the conversation.
- mato
- Posjetitelj
sinisa napisao: e ovako neznam koliko dugo necu moci na internet jer mi dosao racun 1800 kn i to je puno i neznam od kud toliko!i kupit cu ADSL 10 GB 384/64fbit/s do tada se vidimo mislim mozda cu igrat ali poslje sedam!MOZDA.a bas i ne kuzim daj adsl sta ja mogu biti stalno na internetu i stalno ce mi doc 278 kn jer tolika je pretplata za 10 GB-ni asl.a????
Da, boby - KUPUJ SI ADSL ODMAH!!!!!!!!!! ODMAH!
1800 kuna je previše i nemoj starce tolikim troškom opterećivati...
ADSL 384/64 te dođe:
- pretplata 79 kuna
- 5GB prometa mj. 109 kuna
- što je ukupno 188 kuna mjesečno, a možeš stalno biti prištekan na Net.
Dnevno ti AA uzme oko 100-150MB prometa što znači da bi ti 5GB trebalo biti dosta za igranje.
Što trebaš napraviti:
- provjeri na www.t-com.hr da li je za tvoj tel. broj dostupan ADSL.
- ako jeste, onaj na čije je ime tel. priključak (mama ili tata, baka, seka...) neka na www.t-com.hr ispuni obrazac za prijavu za ADSL, isprinta ga i odnese u T-centar.
- ti u međuvremenu nabavi i instaliraj Ethernet mrežnu karticu, a kad ti dođe čiko iz T-ht-a, on će ti to sve ukopčati...
Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja, postaj ovdje na forumu...
I torture and kill young turtles.
- proud#
- Topic Author
- Posjetitelj
- sibo
- Posjetitelj
Odi na news i pogledaj: hr.comp.adsl
Tamo ćeš sigurno naći odgovor.
Ali mislim da nećeš platiti, bar ne full cijenu. Kod upgradea sa ISDN na ADSL...
Pozdrav
T
sinisa napisao: ok hvala ali jos nesto ako ja sad imam ISDN i zelim ADSL sta je moram opet dati 500 kn za ukopcavanje ADSL-a a to sam ves napravio kad sam ukopcavo ISDN.????
Mislim da ćeš morati platiti instalaciju ADSL-a - da.
www.t-com.hr/maxadsl/index_cjenik.html
Instalacija te dodje 500kn, a modem uzmi na ugovor od 12 mjeseci pa ces ga dobiti za 60 KN... Sveukupno te instalacija onda dodje 600KN.
A da ne govorim da će imati i bolje performanse u AA jer je DL 7-8x brži...
I torture and kill young turtles.