- Zahvala primljena: 2
Izasao je STALKER!!!!
17 godina 8 mjeseci ago #20843
od blento
Izasao je STALKER!!!! was created by blento
...uf...cujem da je vec i na torrentima...
Uglavnom igru namjeravam i kupiti..no ne da mi se cekati da dodje u trgovine...
uglavnom ak se nekom da skinuti..tko ima flat i brzu vezu..bio bih zahvalan
evo odakle je ljudi skidaju
www.torrentspy.com
www[1].torrents-and-more.to_S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl.EMUDVD-Unleash
ed
Uglavnom igru namjeravam i kupiti..no ne da mi se cekati da dodje u trgovine...
uglavnom ak se nekom da skinuti..tko ima flat i brzu vezu..bio bih zahvalan
evo odakle je ljudi skidaju
www.torrentspy.com
www[1].torrents-and-more.to_S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl.EMUDVD-Unleash
ed
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 8 mjeseci ago #20849
od razor
Replied by razor on topic Izasao je STALKER!!!!
Evo stavio sam ti da se skida. Trebalo bi bit relativno brzo gotovo.
Pronasao sam isti torrent koj si tu naveo, samo problem je sto ima password na sebi...tj. rar u kojem je stavljen online ima pass. Probat cu ga rijesit sa rar password crackerom il pronac pass negdje.
Pronasao sam isti torrent koj si tu naveo, samo problem je sto ima password na sebi...tj. rar u kojem je stavljen online ima pass. Probat cu ga rijesit sa rar password crackerom il pronac pass negdje.
17 godina 8 mjeseci ago #20850
od blento
Replied by blento on topic Izasao je STALKER!!!!
Thanks..
pitam ja na newsgrupama...
za taj password nitko nije spominjao....sto nece poci po zlu...
pitam ja na newsgrupama...
za taj password nitko nije spominjao....sto nece poci po zlu...
17 godina 8 mjeseci ago #20853
od blento
kazu da nema nikakav PASS...
vele da ima verzija image i instalacija, no oni skidaju image...
vele da ima verzija image i instalacija, no oni skidaju image...
- echo
- Posjetitelj
17 godina 8 mjeseci ago #20865
od echo
Replied by echo on topic Izasao je STALKER!!!!
O čemu se radi u toj igri? Jel se igra isto preko neta ili...nešto sam načuo da je slična fallout-u. Aj Blento malo pojasni.
17 godina 8 mjeseci ago #20866
od blento
UF..nisi cuo za Stalkera?...a jooj..to kao da nisi cuo za igru Duke Nukem forever... )))
Ukratko: Igra ti se odvija u bliskoj buducnosti nakon ponovne eksplozije u Chernobilu. Tamo nastaju razne anomalije..cudovista i slicno...
Najbitnija stvar je da su skenirali 30 kvadratnih km zemljista i mozes se slobodno kretati tim prostorom...navodno je razvijena jako dobra AA inteligencija i ostatak svijeta zivi zasebno...nesto slicno AA samo se ne igra ne internetu vec racunalo upravlja tim likovima...neces dozivljavati iste stvari..naletati na ista cudovista na istom mjestu i slicno..
Sto se interneta tice..nisam siguran da ce biti mrezna igra bazirana na offline igri...no za pretpostaviti je da ce biti neki oblik mrezne igre...jer uskoro izlazi demo mrezne igre...
Uglavnom o tome imas jako punoo na internetu....pretrazi malo google....odi na youtube i tamo ces vidjeti hrpu filmica i slicno...
Ovo je igra koja ce unjeti nesto novo...jako drugacije od drugih (bar tako pisu)..a kako ce to ispasti..hmm...
Za sada kritike koje sam citao su odlicne..tako da...igru je preporucljivo nabaviti...
Echo napisao: O čemu se radi u toj igri? Jel se igra isto preko neta ili...nešto sam načuo da je slična fallout-u. Aj Blento malo pojasni.
UF..nisi cuo za Stalkera?...a jooj..to kao da nisi cuo za igru Duke Nukem forever... )))
Ukratko: Igra ti se odvija u bliskoj buducnosti nakon ponovne eksplozije u Chernobilu. Tamo nastaju razne anomalije..cudovista i slicno...
Najbitnija stvar je da su skenirali 30 kvadratnih km zemljista i mozes se slobodno kretati tim prostorom...navodno je razvijena jako dobra AA inteligencija i ostatak svijeta zivi zasebno...nesto slicno AA samo se ne igra ne internetu vec racunalo upravlja tim likovima...neces dozivljavati iste stvari..naletati na ista cudovista na istom mjestu i slicno..
Sto se interneta tice..nisam siguran da ce biti mrezna igra bazirana na offline igri...no za pretpostaviti je da ce biti neki oblik mrezne igre...jer uskoro izlazi demo mrezne igre...
Uglavnom o tome imas jako punoo na internetu....pretrazi malo google....odi na youtube i tamo ces vidjeti hrpu filmica i slicno...
Ovo je igra koja ce unjeti nesto novo...jako drugacije od drugih (bar tako pisu)..a kako ce to ispasti..hmm...
Za sada kritike koje sam citao su odlicne..tako da...igru je preporucljivo nabaviti...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.313 sekundi