- Zahvala primljena: 8
Widescreen monitori
- stypssa
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23313
od stypssa
Widescreen monitori was created by stypssa
Bok!
Jedno malo pitanjce: Jel zna neko od vas kakvi su widescreen monitori u igrama? Tipa ono 19'' widescreen TFT. Ne mislim na odziv nego na rezoluciju. Dali oni rade force 1280*1024 ili ju unutar igre promjene na neku od nekonvencionalnih reza, tak da ti slika ne bude rastegnuta. Dali se u igrama otključaju neke dodatne reze kad se detektira widescreen? To bi bilo logično, al moram bit ziher da ne bi igra ostala u 1024*768 na 1440*900 monitoru...
Hvala na odgovorima:)
Jedno malo pitanjce: Jel zna neko od vas kakvi su widescreen monitori u igrama? Tipa ono 19'' widescreen TFT. Ne mislim na odziv nego na rezoluciju. Dali oni rade force 1280*1024 ili ju unutar igre promjene na neku od nekonvencionalnih reza, tak da ti slika ne bude rastegnuta. Dali se u igrama otključaju neke dodatne reze kad se detektira widescreen? To bi bilo logično, al moram bit ziher da ne bi igra ostala u 1024*768 na 1440*900 monitoru...
Hvala na odgovorima:)
Please Prijava to join the conversation.
- mato
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23318
od mato
Replied by mato on topic Widescreen monitori
jok nisam ja pametnjakovic sveznalica ko drug nama Blento ali imam ovaj monitor
www.acer.com.sg/products/monitor
... l1916w.asp
i odlican je za AA bar meni... amen 8*) e da kakav crni force u igrama stavis rezoluciju koju hoces i to stoji a zasto bi kupio wide screen pa onda dektiviro istog ja to ne radim pa ne znam..vidim da cete te se ti blento dobro slagat slicno razmisljate :lol:
17 godina 3 mjeseci ago #23319
od strujae
Replied by strujae on topic Widescreen monitori
u mene je wide samsung 940 BW,rezolucija je 1440x900 ,u AA je postavljena na manju ,radi za 5,nije rastegnuto
17 godina 3 mjeseci ago #23322
od blento
Replied by blento on topic Widescreen monitori
...Ja pametan!?...ajde Mato nemoj me vrijedjat.....piti pametan je ko kao biti prosjecno lijep (ko ti :lol: ) ....ja sam GEEENIIIJAAALAC... :lol: :lol: 8*) :lol:
hehe.....
Ono sto se boji Struja je opravdano...neke igre nemaju mogucnosti postavljanja rezolucije za Widescreen...pa dobijes izoblicenu sliku....nesto kao kad na velikom LCD-u 16:9 gledas obican TV....
A kako Mato pojma nema o cemu pricas...ili je uvijek pijan kad igra...pa mu je sve iovako ionako iskrivljeno (zato radi toliko TK-lova sa RPG-om)....ili je sve OK sa rezolucijom....mada bi se ja kladio u ono prvo.. :lol: :lol:
hehe.....
Ono sto se boji Struja je opravdano...neke igre nemaju mogucnosti postavljanja rezolucije za Widescreen...pa dobijes izoblicenu sliku....nesto kao kad na velikom LCD-u 16:9 gledas obican TV....
A kako Mato pojma nema o cemu pricas...ili je uvijek pijan kad igra...pa mu je sve iovako ionako iskrivljeno (zato radi toliko TK-lova sa RPG-om)....ili je sve OK sa rezolucijom....mada bi se ja kladio u ono prvo.. :lol: :lol:
- stypssa
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23336
od stypssa
Replied by stypssa on topic Widescreen monitori
Eh, puno hvala na odgovorima:)
Inače, odlučio sam se ipak za običan 19'' DVI Belinea LCD i to čisto jer sam čitao da ovi drugi iz konkurencije ostavljaju sjenu kod bržih aktivnosti slike, a widescreena nije bilo. Uzeo sam neš što je deklarirano na 2ms, a neke recenzije ukazuju da nije niš posebno, al nije ni loš. Obzirom da trenutno imam 17'' CRT star 5 godina---bit će super.
Enivej, ja sam čuo isto da se može prek drivera radit kojekakve emulacije i štajaznam, al ne želim se sa time zezat, a ni ne želim upalit sad neku igru pa da BAŠ to nema podršku za WS.
Za kraj, čisto da se zna (neću bit pička pa šutit), kupio sam komp baziran na Intelu:P Tolko svi pričaju o overclockanju na njemu da nemrem ne probat (ipak je informatičarska znatiželja jača). To je zapravo jedini razlog:) Inače, još nije spreman za rad, bit će tek u utorak pa javim kak radi.
Intel E2160
Ati 1950Pro
2 GB Shitcrap RAM-a
Asus P5N-E SLI (nije bilo Gigabyte...njija volim čak više od Asusa)
ANTEC Sonata III-EC 500W
Belinea 1975 S1 monitor
320 GB WD SATAII 16MB cachea
Samsung SATA(!) pržilica...majku mu, žena mi uvalila satu umjesto onog što sam tražio...baš me zanima kak radi...
cijena (ne pitaj kako): 5600 kn
Pozdrav svima:)
Inače, odlučio sam se ipak za običan 19'' DVI Belinea LCD i to čisto jer sam čitao da ovi drugi iz konkurencije ostavljaju sjenu kod bržih aktivnosti slike, a widescreena nije bilo. Uzeo sam neš što je deklarirano na 2ms, a neke recenzije ukazuju da nije niš posebno, al nije ni loš. Obzirom da trenutno imam 17'' CRT star 5 godina---bit će super.
Enivej, ja sam čuo isto da se može prek drivera radit kojekakve emulacije i štajaznam, al ne želim se sa time zezat, a ni ne želim upalit sad neku igru pa da BAŠ to nema podršku za WS.
Za kraj, čisto da se zna (neću bit pička pa šutit), kupio sam komp baziran na Intelu:P Tolko svi pričaju o overclockanju na njemu da nemrem ne probat (ipak je informatičarska znatiželja jača). To je zapravo jedini razlog:) Inače, još nije spreman za rad, bit će tek u utorak pa javim kak radi.
Intel E2160
Ati 1950Pro
2 GB Shitcrap RAM-a
Asus P5N-E SLI (nije bilo Gigabyte...njija volim čak više od Asusa)
ANTEC Sonata III-EC 500W
Belinea 1975 S1 monitor
320 GB WD SATAII 16MB cachea
Samsung SATA(!) pržilica...majku mu, žena mi uvalila satu umjesto onog što sam tražio...baš me zanima kak radi...
cijena (ne pitaj kako): 5600 kn
Pozdrav svima:)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.367 sekundi