- Zahvala primljena: 0
Torrent-koji i kako
16 godina 11 mjeseci ago #25004
od strujae
Torrent-koji i kako was created by strujae
de savjetujte me koji,kako i sve to da mogu skidat ko normalan svit sta hocu,ovaj koji sam imao me jebe pa sam ga deinstalirao.jel ima neki topic od prije o torrentima,oli neki link negdje da bezbolno to apsolviram?
osnove znam,peerove i seedove bla bla,mininove i ostale?
ili ima neki rapidshare koji je dobar?
aje ako vam nije tlaka
osnove znam,peerove i seedove bla bla,mininove i ostale?
ili ima neki rapidshare koji je dobar?
aje ako vam nije tlaka
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 11 mjeseci ago #25007
od razor
Replied by razor on topic Torrent-koji i kako
Sto se programa tice, ja koristim Azureus:
azureus.sourceforge.net/
Sto se pronalazenja samih torrent file-ova tice, do sada sam koristio: www.torrentspy.com
Kad nebi tamo nesto nasao, onda bih se posluzio najboljom trazilicom od svih.....googlom.
Npr. ako trazim torrent filmica koj se zove: "Mato je pijanac", onda u Google upisem: mato je pijanac torrent, i google izbaci sto nadje. Mozda nebude odmah prvi link najkvalitetniji, al me do sada ta metoda nikad nije iznevjerila.
azureus.sourceforge.net/
Sto se pronalazenja samih torrent file-ova tice, do sada sam koristio: www.torrentspy.com
Kad nebi tamo nesto nasao, onda bih se posluzio najboljom trazilicom od svih.....googlom.
Npr. ako trazim torrent filmica koj se zove: "Mato je pijanac", onda u Google upisem: mato je pijanac torrent, i google izbaci sto nadje. Mozda nebude odmah prvi link najkvalitetniji, al me do sada ta metoda nikad nije iznevjerila.
16 godina 11 mjeseci ago #25008
od strujae
Replied by strujae on topic Torrent-koji i kako
ok,hvala,trebam li se regidtrirat i logirat bla bla??
16 godina 11 mjeseci ago #25019
od strujae
Replied by strujae on topic Torrent-koji i kako
[2007] Log File Opened for Azureus 3.0.3.4
[3011 19:03:09] Alert:1:Azureus has detected the presence of 'nvappfilter.dll'. This is part of 'NVidia Firewall ' and has been known to cause severe problems such as application crashes and high CPU usage. If you encounter these then please uninstall the software or configure it to not affect Azureus.
[3011 19:03:09] Alert:1:Azureus has detected the presence of 'imon.dll'. This is part of 'NOD32' and has been known to cause severe problems such as application crashes and high CPU usage. If you encounter these then please uninstall the software or configure it to not affect Azureus.
samo mi ga prekine.nekad
[3011 19:03:09] Alert:1:Azureus has detected the presence of 'nvappfilter.dll'. This is part of 'NVidia Firewall ' and has been known to cause severe problems such as application crashes and high CPU usage. If you encounter these then please uninstall the software or configure it to not affect Azureus.
[3011 19:03:09] Alert:1:Azureus has detected the presence of 'imon.dll'. This is part of 'NOD32' and has been known to cause severe problems such as application crashes and high CPU usage. If you encounter these then please uninstall the software or configure it to not affect Azureus.
samo mi ga prekine.nekad
16 godina 11 mjeseci ago #25022
od razor
Replied by razor on topic Torrent-koji i kako
Hm da, izasle su neke nove verzije koje imaju neke điđe miđe koje smao seru.
Evo ti vezija koju ja koristim:
dump.digitaldreamshosting.com/Az ... .setup.exe
Evo ti vezija koju ja koristim:
dump.digitaldreamshosting.com/Az ... .setup.exe
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.357 sekundi