pomogajte ljudi
16 godina 10 mjeseci ago #25221
od ne0
pomogajte ljudi was created by ne0
JA CU POLUDIT!
Stalno mi izbacuje ovo...
Build AmericasArmy[BuildDate:08-30-07_BuildVersion:2.8.2]
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3003 MHz with 1535MB RAM
Video: RADEON 9550 (6497)
General protection fault!
History: AActor::SetVolumes <- BeginPlay <- UGameEngine::LoadMap <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- Level SF CSAR <- UpdateWorld <- MainLoop
Jednostavno nemogu igrat nikako stalno taj Critical Error... pokusavao sam sve staviti na LOW, pokusao preinstalirati igru, pa izbrisao cijeli sistem... uvijek isto i to odjedanput !?!?!?!?
Igrao bi AA al ovo me muci vec duze vrijeme i jednostavno ne igram! Up-dejto sam pukB rucno... STA STA STA, STA BI MOGLO BIT? Nije valjda da imam slabu graficku, pa normalno mi je radilo sve do jednog dana i od tada samo CRITICAL vec imam nocne more....
Stalno mi izbacuje ovo...
Build AmericasArmy[BuildDate:08-30-07_BuildVersion:2.8.2]
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3003 MHz with 1535MB RAM
Video: RADEON 9550 (6497)
General protection fault!
History: AActor::SetVolumes <- BeginPlay <- UGameEngine::LoadMap <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- Level SF CSAR <- UpdateWorld <- MainLoop
Jednostavno nemogu igrat nikako stalno taj Critical Error... pokusavao sam sve staviti na LOW, pokusao preinstalirati igru, pa izbrisao cijeli sistem... uvijek isto i to odjedanput !?!?!?!?
Igrao bi AA al ovo me muci vec duze vrijeme i jednostavno ne igram! Up-dejto sam pukB rucno... STA STA STA, STA BI MOGLO BIT? Nije valjda da imam slabu graficku, pa normalno mi je radilo sve do jednog dana i od tada samo CRITICAL vec imam nocne more....
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 10 mjeseci ago #25222
od razor
Replied by razor on topic pomogajte ljudi
Hm...da....
Nazalost, za to moze bit mali milojon problema.
Meni se prije desavalo da sam stavrno cesto (dnevno jednom il dva put) dobivao critical error. Rijesio sam ga tkao sto sam instalirao najnovije drivere za graficku.
Ista stavr moze biti i zbog drivera od zvucne, maticne itd itd itd.
Znaci moj prijedlog je da pronadjes najnovije drivere za sav svoj hardver i da instaliras najnovije.
Nazalost, za to moze bit mali milojon problema.
Meni se prije desavalo da sam stavrno cesto (dnevno jednom il dva put) dobivao critical error. Rijesio sam ga tkao sto sam instalirao najnovije drivere za graficku.
Ista stavr moze biti i zbog drivera od zvucne, maticne itd itd itd.
Znaci moj prijedlog je da pronadjes najnovije drivere za sav svoj hardver i da instaliras najnovije.
16 godina 10 mjeseci ago #25223
od blento
Replied by blento on topic pomogajte ljudi
jel ti ostale igre rade dobro?
mozda bi trebao postaviti pitanje na AA forumu..
16 godina 10 mjeseci ago #25224
od pisko
Replied by pisko on topic pomogajte ljudi
Ako si oc-a proc moze ti bit od toga.. tak je meni bilo.. digo sam proc samo za 100MHz i cim sam usel u igru bacil mi je kritikal.. a kad sam vratil na def. brzinu sve je radilo ok...
pogledaj si temp. u kompu.. napravi ovo kaj ti je razor reko...
pogledaj si temp. u kompu.. napravi ovo kaj ti je razor reko...
16 godina 10 mjeseci ago #25225
od firefly
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic pomogajte ljudi
iskljuci cheatove..... to je i pissku rijesilo dosta problema!
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
16 godina 10 mjeseci ago #25226
od ne0
Ostale igre sve rade normalno! I ja sam si mislio da bi trebao na njihov forum pa pitat sigurno je od nas par milijonceka imao isti takav problem...
Replied by ne0 on topic pomogajte ljudi
Blento napisao: jel ti ostale igre rade dobro?
Ostale igre sve rade normalno! I ja sam si mislio da bi trebao na njihov forum pa pitat sigurno je od nas par milijonceka imao isti takav problem...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.437 sekundi