prati netko OLIMPIJSKE igre?
16 godina 3 mjeseci ago #28293
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic prati netko OLIMPIJSKE igre?
ja, ali ne ranojutarnji program, osim ako se ne zalomi ostanem budan i docekam pocetak programa u oko otprilike 3h
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 3 mjeseci ago #28294
od razor
Replied by razor on topic prati netko OLIMPIJSKE igre?
Jok....nikad me olimpijada nije palila...neznam zasto. Mozda zato jer previse kenjaju o "olimpijsok duhu" a ponasaju se ko u Ligi Prvaka...novci i zarada...
Ono...ove godine su "Olimpijski Duh" smaknuli metkom u glavu u samom startu igara sa onom "ruznom" djevojcicom sa prekrasnim glasom....jbg...
Sto se nasih tice, tu nazalost nemam srece...sve tekme su ujutro i mogu ih "pratiti" jedino na web portalima....
No postoji jedna stavr koju bi htio pogledati...a to je ona Blanka....treba ubija vec ko zna kolko, iz mitinga u miting masakrira konkurenciju. Nadam se da ju nece dostic sudbina kosarkasa ili vaterpolista (a plivace valjda nebi smio ni spomenuti).
Ono...ove godine su "Olimpijski Duh" smaknuli metkom u glavu u samom startu igara sa onom "ruznom" djevojcicom sa prekrasnim glasom....jbg...
Sto se nasih tice, tu nazalost nemam srece...sve tekme su ujutro i mogu ih "pratiti" jedino na web portalima....
No postoji jedna stavr koju bi htio pogledati...a to je ona Blanka....treba ubija vec ko zna kolko, iz mitinga u miting masakrira konkurenciju. Nadam se da ju nece dostic sudbina kosarkasa ili vaterpolista (a plivace valjda nebi smio ni spomenuti).
16 godina 3 mjeseci ago #28295
od mrgud
Replied by mrgud on topic prati netko OLIMPIJSKE igre?
mislim da sutra skace blanka kvalifikacije a finale u subotu ili tako nešto nisam siguran, a uz rukometaše, cinimi se da nam je blanka jedina nada za medalju ...
a što se ovo dvoje tiče što su vec osvojili, svaka im cast, znam da su oni cijeli život trenirali i vježbali da ovo postignu i da ce glupo zvucat da su se pojavili od nikud, ali kao da i jesu kapa dole
i moram te ispravit Stjepane; Olimpijada je period izmedju Olimpiskih igara :twisted:
a što se ovo dvoje tiče što su vec osvojili, svaka im cast, znam da su oni cijeli život trenirali i vježbali da ovo postignu i da ce glupo zvucat da su se pojavili od nikud, ali kao da i jesu kapa dole
i moram te ispravit Stjepane; Olimpijada je period izmedju Olimpiskih igara :twisted:
16 godina 3 mjeseci ago #28296
od razor
Replied by razor on topic prati netko OLIMPIJSKE igre?
Ok, onda me je Olimpijada palila jos manje nego Olimpijske igre
- faken_brokva
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 3 mjeseci ago #28297
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic prati netko OLIMPIJSKE igre?
da pratim, budim se svako jutro u 6 zbog ovih nenormalnih termina...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.412 sekundi