prati netko OLIMPIJSKE igre?

Više
16 godina 3 mjeseci ago #28292 od ne0
SUBJECT sve govori...

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 3 mjeseci ago #28293 od mrgud
Replied by mrgud on topic prati netko OLIMPIJSKE igre?
ja, ali ne ranojutarnji program, osim ako se ne zalomi ostanem budan i docekam pocetak programa u oko otprilike 3h :P

mess with the best, die like the rest

Više
16 godina 3 mjeseci ago #28294 od razor
Replied by razor on topic prati netko OLIMPIJSKE igre?
Jok....nikad me olimpijada nije palila...neznam zasto. Mozda zato jer previse kenjaju o "olimpijsok duhu" a ponasaju se ko u Ligi Prvaka...novci i zarada...
Ono...ove godine su "Olimpijski Duh" smaknuli metkom u glavu u samom startu igara sa onom "ruznom" djevojcicom sa prekrasnim glasom....jbg...

Sto se nasih tice, tu nazalost nemam srece...sve tekme su ujutro i mogu ih "pratiti" jedino na web portalima....

No postoji jedna stavr koju bi htio pogledati...a to je ona Blanka....treba ubija vec ko zna kolko, iz mitinga u miting masakrira konkurenciju. Nadam se da ju nece dostic sudbina kosarkasa ili vaterpolista (a plivace valjda nebi smio ni spomenuti).

Više
16 godina 3 mjeseci ago #28295 od mrgud
Replied by mrgud on topic prati netko OLIMPIJSKE igre?
mislim da sutra skace blanka kvalifikacije a finale u subotu ili tako nešto nisam siguran, a uz rukometaše, cinimi se da nam je blanka jedina nada za medalju ...

a što se ovo dvoje tiče što su vec osvojili, svaka im cast, znam da su oni cijeli život trenirali i vježbali da ovo postignu i da ce glupo zvucat da su se pojavili od nikud, ali kao da i jesu :) kapa dole

i moram te ispravit Stjepane; Olimpijada je period izmedju Olimpiskih igara :twisted:

mess with the best, die like the rest

Više
16 godina 3 mjeseci ago #28296 od razor
Replied by razor on topic prati netko OLIMPIJSKE igre?
Ok, onda me je Olimpijada palila jos manje nego Olimpijske igre :P

Više
16 godina 3 mjeseci ago #28297 od faken_brokva
da pratim, budim se svako jutro u 6 zbog ovih nenormalnih termina...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.412 sekundi
Pokreće Kunena Forum