F.E.A.R. 2

• echo
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 8 mjeseci ago - 15 godina 8 mjeseci ago #33742 od echo
F.E.A.R. 2 was created by echo
Mala recenzija...
Danas skinuto instalirano i pokrenuto bez većih teškoća....
Naime meni je prvi puta da igram fear, tko je igrao prvi dio i ekspanzije zna o cemu se radi, tko nije...neka proba ovu :) ))
Ja nisam neki pravi recenzent sto se tice mogucnosti i enginu same igre, ali po preporuci nekih ljudi( Hvala Fireflyu) skinio sam jer je navodno riječ o vrhunskom FPS-u.
SF, horor, psihološki, mračni FPS, cija se radnja desava u daljoj nam ili blizoj buducnosti-svejedno. Necu puno o radnji jer je vjerovatno nastavak prvog dijela, a ja nisam odigrao prvi dio tako da mogu samo pretpostavljati. Alma iliti djevojcica koja je navodno prezivjela udar atomske eksplozije nekako nam se vraca kroz pamcenje i neki tajni projekt koji jos nisam uspio odgonetnuti zapocinju da mi brkaju um(nekom cudnom vojnicini, kiborgu u igri..odnosno glavnom liku..odnosno nama...meni )...Neki gadni tipovi su odlucili da cijeli projekt uniste i tu nastupate vi i Vas tim....dalje cete sami!
Grafika izvrsna, sve tece glatko kao po loju cak i na mojoj grafulji koja nije vrhunac tehnike , ali izgleda da ce posluziti svrsi. Nema trzanja, krvi na sve strane,...Potezi slicni Max Paynu, oruzje futuristicko, ali svima nam znano. Na početku sachmarica, pistol i machingun...Pokupi se tu i tamo koja granata!!! Neprijatelji dosta inteligentni, ne daju da se samo sakrijes i cekas nego se skrivaju, napadaju bacaju bombe, ali se i razlete na dodir metka iz tvoje sacmarice...ZAKON!
Velicina....11.25 GB!!
Nije malo , ali se svakako isplati probati!
Last edit: 15 godina 8 mjeseci ago by echo.

Please Prijava to join the conversation.

• faceremover
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 8 mjeseci ago #33743 od faceremover
Replied by faceremover on topic F.E.A.R. 2
ja san počea igrat onaj perseus mandate ili kako več....nije mi se svidilo....dva "ciljanja" sa oružjem???from hip i nešto veći hip....debilana prevelika...stvarno u k*rcu je igra napravljena....

a ta origin...možda su je napravili nešto bolju...al neće daleko od ona prije dva nastavka....pa ...neće mi ni download ići na to...

• faceremover
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 8 mjeseci ago #33744 od faceremover

faceremover napisao: ja san počea igrat onaj perseus mandate ili kako več....nije mi se svidilo....dva "ciljanja" sa oružjem???from hip i nešto veći hip....debilana prevelika...stvarno u k*rcu je igra napravljena....

a ta origin...možda su je napravili nešto bolju...al neće daleko od ona prije dva nastavka....pa ...neće mi ni download ići na to...

zapravo je ciljanje: from hip i iz ispružene ruke????koji glupani

Više
15 godina 8 mjeseci ago #33745 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic F.E.A.R. 2
Meni je igra Z A K O N, igrao sam sve do sada. pricica ukratko, koliko se ja sjecam, Alma je bila mala djevojcica, kci nekoga od glavonja u Amarchamu, sa posebnim psihickim mocima. Amarcham se bavio istrazivanjem njezinih psihickih moci, ali je mala bila izuzetno opasna, te su je odlucili staviti u "containment". Na osnovi istrazivanja njenih moci, radili su na razvoju Replica vojnika, vojske klonova, koja bi bila pod direktnom psihickom kontrolom zapovjednika. Projekt napreduje, ali netko odlucuje osloboditi Almu (Harlan Wade, ako se ne varam), koja slobodna zeli osvetu. Pod njenim utjecajem se nalaze svi koji su manipulirani da dobiju psihicke moci, a utjece i na Gl. lik. Glavonje iz Amarchama pokusavaju zataskati sve, i unistiti dokaze (otuda atomska bomba), zato se borite i protiv Replica vojnika i placenika Amarchama... Prica je identicna kroz oba nastavka i ekspanzije, a razlikuje se malo po vremenu dogadaja i perspektive lika koji igrate...

Obavezno igrati u mraku, sa slusalicama i dosta pojacanim zvukom, igrajte na hard, inace je prejednostavno, a ako ovako zapnete negdje, poslije svake smrti mozete smanjiti nivo tezine i nastaviti dalje. Igra je linearna, ali meni je to ovdje ok...

Na mojoj hd3870, 1680x1050, sve na max, osim AA i AF, igra ne zapinje...

Ne sjecam se za prvi fear, :? i nastavke, ali ovdje mozes sasvim normalno dici nisan i pucat po red dotu ili mehanickom nisanu na shotgunima... Svakako je igra, barem meni, vrijedna igranja...

• faceremover
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 8 mjeseci ago #33746 od faceremover
prvi san igra na pleji...neznam jel izasa za pc...

a vidit cu kod frenda kakav je,upravo ga on skida,....pa mozda uzmen image za na brod....iako sumnjam da cu igrat...

Više
15 godina 8 mjeseci ago #33747 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic F.E.A.R. 2
Evo vam par screenshota iz dvojke, to je negdje Interval 05 ili 06, ali nema bas previse krvi, inace ima jako krvavih mjesta...

Slike su 1680x1050, velicine oko 150 kb

[img
[img
[img

[img
[img

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.317 sekundi
Pokreće Kunena Forum