Pozdrav
- =bjes=_aquarius_
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 7 mjeseci ago #3562
od =bjes=_aquarius_
Pozdrav was created by =bjes=_aquarius_
Pozdrav svima ljudi. Eto svratio ja malo na vas forum da vidim sta ima odje. Kazete da imate previse clanova tj. da ne primate vise nove. dajte nama poslajite taj visak kod nas nece niko da se javi. By the way ja sam iz klana BJES. Ajde bok i ostajte dobro
Please Prijava to join the conversation.
- mato
- Posjetitelj
19 godina 7 mjeseci ago #3567
od dax
I torture and kill young turtles.
Ma to samo jedna frakcija klana (teritorijalna obrana - oni s kopna) ne želi više regruta. Druga frakcija (obalna straža - mi sa mora) se tome vrlo malo (majušno, sitno, minorno) protivi (ispod glasa). Ali tiha voda breg dere (ipak je voda jača od kopna), pa će kad-tad odluka pasti. Stoga se ne nadaj :lol:
I torture and kill young turtles.
19 godina 7 mjeseci ago #3570
od razor
Ma nije da ne primamo...nego kao sto sam napiso...primamo samo preporucene i one sa pedigreom
Inace, malo smo se uobrazili pa eto.....
A sto se tice toga da nemate regruta.....ko vam je kriv sto nemate Rudalvu Ona nam je regrutirala pola klana
Inace, malo smo se uobrazili pa eto.....
A sto se tice toga da nemate regruta.....ko vam je kriv sto nemate Rudalvu Ona nam je regrutirala pola klana
- dean
- Posjetitelj
19 godina 7 mjeseci ago #3575
od mrgud
...tako je nije svako rođen da bude CTNooB... :lol: :lol: :lol:
...ima nas samo par odabranih...koji smo se rodili sa šljemom na glavi na kojem je pisalo "BORN TO BE CTN"
mess with the best, die like the rest
Dean napisao: pa ne može svatko biti "BORN TO BE CTN"
...tako je nije svako rođen da bude CTNooB... :lol: :lol: :lol:
...ima nas samo par odabranih...koji smo se rodili sa šljemom na glavi na kojem je pisalo "BORN TO BE CTN"
mess with the best, die like the rest
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.491 sekundi