Razorove avanture - Il-2 Sturmovik 1946
14 godina 9 mjeseci ago #39305
od razor
Razorove avanture - Il-2 Sturmovik 1946 was created by razor
Moj prvi pokusaj uzljetanja na "realnim" postavkama:
[youtube:3ew97suu]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/QF2ruA1wgUA&hl=en&fs=1 ">[/youtube:3ew97suu]
...i nakon ko zna kojeg okušaja, shvatim kako se ovo cudo od aviona kontrolira pri malim brzinama, i krecem...
[youtube:3ew97suu]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/XYflG8RQ4qY&hl=en&fs=1 ">[/youtube:3ew97suu]
EDIT: Videe sam stavio na jutub evo ovaj tren pa je moguce da su vrlo niske kvalitete...kad ih jednom obradi, trebali bi biti gledljivi :lol:
[youtube:3ew97suu]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/QF2ruA1wgUA&hl=en&fs=1 ">[/youtube:3ew97suu]
...i nakon ko zna kojeg okušaja, shvatim kako se ovo cudo od aviona kontrolira pri malim brzinama, i krecem...
[youtube:3ew97suu]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/XYflG8RQ4qY&hl=en&fs=1 ">[/youtube:3ew97suu]
EDIT: Videe sam stavio na jutub evo ovaj tren pa je moguce da su vrlo niske kvalitete...kad ih jednom obradi, trebali bi biti gledljivi :lol:
Please Prijava to join the conversation.
14 godina 9 mjeseci ago #39307
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Razorove avanture - Il-2 Sturmovik 1946
hahaha, kako si prvog skuco u zemlju :mrgreen:
mess with the best, die like the rest
14 godina 9 mjeseci ago #39308
od darkome
Replied by darkome on topic Razorove avanture - Il-2 Sturmovik 1946
Bravo majstore :salut:
14 godina 9 mjeseci ago #39312
od razor
Nakon sto sam ovo uploado odigro sam jos jedno pol sata na nekom danskom serveru sa PUNO boljim pingom (na ovim ruskim serverima je 100-150) i imo sam par dobrih killova koje nazalost nisam snimio. Onako tipu odvalis pol krila, zapali se i par metara nad vodom eksplodira.
Ako uhvatim jos sta hvale vrijedno, uploadam :rabbit:
Replied by razor on topic Razorove avanture - Il-2 Sturmovik 1946
Mrgud napisao: hahaha, kako si prvog skuco u zemlju :mrgreen:
Nakon sto sam ovo uploado odigro sam jos jedno pol sata na nekom danskom serveru sa PUNO boljim pingom (na ovim ruskim serverima je 100-150) i imo sam par dobrih killova koje nazalost nisam snimio. Onako tipu odvalis pol krila, zapali se i par metara nad vodom eksplodira.
Ako uhvatim jos sta hvale vrijedno, uploadam :rabbit:
14 godina 9 mjeseci ago #39314
od halle
Replied by halle on topic Razorove avanture - Il-2 Sturmovik 1946
a to si ti vozio ja reko ti snimak gledo----lol
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.403 sekundi