- Zahvala primljena: 0
Pozdrav iz Slavonije
- Tiha-Jeza
- Topic Author
- Posjetitelj
14 godina 7 mjeseci ago #40386
od Tiha-Jeza
Pozdrav iz Slavonije was created by Tiha-Jeza
Ne vidim nigdje podforum za predstavljanje novih clanova na forumu... pa ako sam sto krivo uradio nemojte zamjeriti
eh ovako xD
Maj nejm iz Ivan... imam 23 godine... dolazim iz Valpova... volim i vozim motore i sve sto je vezano uz njih... bavim se u slobodno vrieme sa photoshopom... ugl... web stranice... plakati...flajeri i te sheme grafika ugl... kuhar sam pa ako koja treba strucnu pomoc slobodno neka se javi hahaha... sve ostalo ako koga zanima pitajte
igram na vasem serveru zadnjih par tiedana i mogu vam reci da mi se svida... ni jedan puta nisam imao problema na njemu osim sto dolazi podosta citera... uviek ih ima a uviek ce ih biti... ali i tome se dode kad tad na kraj... jel
sve u svemu... pozdrav od mene i da sto dulje opstane [CTN] ... da ga vodite dobro i bez ikakvih problema
Respect
eh ovako xD
Maj nejm iz Ivan... imam 23 godine... dolazim iz Valpova... volim i vozim motore i sve sto je vezano uz njih... bavim se u slobodno vrieme sa photoshopom... ugl... web stranice... plakati...flajeri i te sheme grafika ugl... kuhar sam pa ako koja treba strucnu pomoc slobodno neka se javi hahaha... sve ostalo ako koga zanima pitajte
igram na vasem serveru zadnjih par tiedana i mogu vam reci da mi se svida... ni jedan puta nisam imao problema na njemu osim sto dolazi podosta citera... uviek ih ima a uviek ce ih biti... ali i tome se dode kad tad na kraj... jel
sve u svemu... pozdrav od mene i da sto dulje opstane [CTN] ... da ga vodite dobro i bez ikakvih problema
Respect
Please Prijava to join the conversation.
14 godina 7 mjeseci ago #40388
od rudlava
Replied by rudlava on topic Pozdrav iz Slavonije
Pozdrav!! :thumright:
bas lijepo da si napisao nesto o sebi
bas lijepo da si napisao nesto o sebi
14 godina 7 mjeseci ago #40392
od jopke
Replied by jopke on topic Pozdrav iz Slavonije
Čitera ima jer smo malo zapustili javnu kuću prebacujući se na Bad Company 2.
Ali bude sad to vuk doveo u red :mrgreen:
Pozdrav!
Ali bude sad to vuk doveo u red :mrgreen:
Pozdrav!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.368 sekundi