omg,wtf mdf malware

• procyon
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5176 od procyon
omg,wtf mdf malware was created by procyon
pokupio sam negdje :roll: jedan opaki "trojan horse", barem tako kaze avast i ja ga od srece obrisem ali NE on se vraca, damn mdf :) ... pokusao sam sa spybotom, ad-awareom al NEEEEmrem ga se rijesit, cupa mi previse mb kad nista neradim.. ajde gejmeri pomazite cannon fooderu!

Please Prijava to join the conversation.

• blackhawk
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5182 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic omg,wtf mdf malware
Prije nego što ideš čistit probaj isključit "system restore" u windowsima.
Druga stvar koju možeš napraviti jest da u spybotu ili ad.awareu vidiš točno koji fajl se ne može obrisat.Zapiši mu ime i ukucaj ga u Google uz dodatak kao što je "removal" ili "cleaning".Dakle da potraga na googleu izgleda nešto
kao ovo "ime trojana&spywarea removal".U velikom broju slučajeva google će ti izbacit neki forum u kojem je objašnjeno kako ćeš napasnika uklonit. 8)

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5185 od pisko
Replied by pisko on topic omg,wtf mdf malware
A mozes i sa BitDefenderom 8 Pro. Program je predobar, ja sam prosli tjedan pokupio 4 trojana sa jedne stranice koju sam samo otvorio, i BitDefender je sve rijesio.

Brijem da mozes i ovako to rijesit, zapamti kak se tocno file zove koji je zarazen sa trojanom. Odi u Safe mode i probaj ga tak izbrisat, ja sam se jednom uspio i tak rijesit trojana. :wink:

[img
<br>

• blackhawk
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5187 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic omg,wtf mdf malware

WaffenSS napisao: Brijem da mozes i ovako to rijesit, zapamti kak se tocno file zove koji je zarazen sa trojanom. Odi u Safe mode i probaj ga tak izbrisat, ja sam se jednom uspio i tak rijesit trojana. :wink:

Tako&#273;er dobro rješenje.I koristi Mozzilu Firefox a ne sme&#263;e od internet explorera i više neš imat problema sa gamadi :lol: :lol:

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5193 od razor
Replied by razor on topic omg,wtf mdf malware
I Firewall....on ce zaustaviti nezeljen download/upload

• ludi_kikkec
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5195 od ludi_kikkec
Replied by ludi_kikkec on topic omg,wtf mdf malware
zapiši si koji je to&#269;no fajl zaražen i obriši ga tak da ra&#269;unalo digneš u comand promtu. i onda ru&#269;no obrišeš? jel znaš to?

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.414 sekundi
Pokreće Kunena Forum