GTA SA Heljp
19 godina 3 mjeseci ago #6773
od dax
I torture and kill young turtles.
GTA SA Heljp was created by dax
Ovako: zapeo sam na 3-4 misije već.
1) Ona gdje s motorom moraš vozit kraj vlaka dok Debeli Dim puca po onima na vrhu vagona. Jednostavno nikako ne stignem ih sve skinut prije kraja tračninca. U čemu je fora???
2) Zapeo sam i na 2 misije gdje treba "plesat". Prva je ona s oni autom koji se "diže" (na Unity station kontestu) a druga je ona kad treba maznut DJ opremu za OG Loca pa plesat. Ne kužim kako nadmašit ove u "plesanju" s autom, odnosno postić 2500 bodova...???
3) Zapeo sam i tamo gdje sa onim duvačem treba "dignut" (maznut) oružje iz vojnog skladišta. Očito da tu treba dobrano poradit na brzini pa ću se potrudit. AKo imate savjet - dajte.
Thanks homies. :lol:
1) Ona gdje s motorom moraš vozit kraj vlaka dok Debeli Dim puca po onima na vrhu vagona. Jednostavno nikako ne stignem ih sve skinut prije kraja tračninca. U čemu je fora???
2) Zapeo sam i na 2 misije gdje treba "plesat". Prva je ona s oni autom koji se "diže" (na Unity station kontestu) a druga je ona kad treba maznut DJ opremu za OG Loca pa plesat. Ne kužim kako nadmašit ove u "plesanju" s autom, odnosno postić 2500 bodova...???
3) Zapeo sam i tamo gdje sa onim duvačem treba "dignut" (maznut) oružje iz vojnog skladišta. Očito da tu treba dobrano poradit na brzini pa ću se potrudit. AKo imate savjet - dajte.
Thanks homies. :lol:
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 3 mjeseci ago #6774
od dax
Replied by dax on topic GTA SA Heljp
OK; Dean "The PIMP" Bee (a.k.a. "Red Onion") mi je dao par savjeta putem MSNa pa da vidmo
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6782
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic GTA SA Heljp
ja ti u budzetu u SA iman 50 miljuna dolara i sve posjedujen u igrici :lol:
sta ces kad znan blackjack igrat !!!!! ono ulozi 1 miljun..
ovako kad vozis crosercica... pobrini se da ne stojis pokraj vlaka vec malo sastrane jer debeli nezna gadjat pa mu treba cila meta da ga digne...
*sigh* ples si valjda skuzia da trebas stiskat livo desno gori doli kako ti pokazuje kad strelica dodje u srednji krug ... isto i za auto samo sta koristis numpad..
a za ono skladiste oruzja... uzmi viljuskara i pokupi prvo one kutije van skladista (2 komada) onda one iz skladista (3 komada) jer ako skupis one iz skladista prvo onda vojnici navale na tebe ko mutavi kad izadjes vanka a imaju m4 ... oderu te za sekund :roll:
sta ces kad znan blackjack igrat !!!!! ono ulozi 1 miljun..
ovako kad vozis crosercica... pobrini se da ne stojis pokraj vlaka vec malo sastrane jer debeli nezna gadjat pa mu treba cila meta da ga digne...
*sigh* ples si valjda skuzia da trebas stiskat livo desno gori doli kako ti pokazuje kad strelica dodje u srednji krug ... isto i za auto samo sta koristis numpad..
a za ono skladiste oruzja... uzmi viljuskara i pokupi prvo one kutije van skladista (2 komada) onda one iz skladista (3 komada) jer ako skupis one iz skladista prvo onda vojnici navale na tebe ko mutavi kad izadjes vanka a imaju m4 ... oderu te za sekund :roll:
19 godina 3 mjeseci ago #6786
od mrgud
... i josh recimo da je meni lakše...imaš tam onok đipa, dopeljaš si ga na početku odma kod skladišta i kad go izađu vojnici uđeš u auto i deri mile...jerbo je po meni baratanje sa oružjem i oruđem u ovom GTA-u jako loše napravljenoo...
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic GTA SA Heljp
PaziMetak napisao: a za ono skladiste oruzja... uzmi viljuskara i pokupi prvo one kutije van skladista (2 komada) onda one iz skladista (3 komada) jer ako skupis one iz skladista prvo onda vojnici navale na tebe ko mutavi kad izadjes vanka a imaju m4 ... oderu te za sekund :roll:
... i josh recimo da je meni lakše...imaš tam onok đipa, dopeljaš si ga na početku odma kod skladišta i kad go izađu vojnici uđeš u auto i deri mile...jerbo je po meni baratanje sa oružjem i oruđem u ovom GTA-u jako loše napravljenoo...
mess with the best, die like the rest
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6793
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic GTA SA Heljp
mda... al meni su se konstantno respawnali ???? tako kad ih sve zgazin udjen u skladiste evo ih nazad :S :x
19 godina 3 mjeseci ago #6801
od dax
Replied by dax on topic GTA SA Heljp
Hey homies
Za proći misiju sa vlakom trebaš upgrejdati BIKE SKILL bar do 40%. To sam skužio jer sam napravio desetak krugova oko grada sa bikeu (uz muziku blentove Colonie ) i kad sam probao preći tu misiju - prešao sam je iz prve. Dakle , caka je u "bike skillu".
Prešao sam i onaj ples na plaži, ali nisam uspio još onaj ples sa autom.
Nisam još probao preći skladište.
Za proći misiju sa vlakom trebaš upgrejdati BIKE SKILL bar do 40%. To sam skužio jer sam napravio desetak krugova oko grada sa bikeu (uz muziku blentove Colonie ) i kad sam probao preći tu misiju - prešao sam je iz prve. Dakle , caka je u "bike skillu".
Prešao sam i onaj ples na plaži, ali nisam uspio još onaj ples sa autom.
Nisam još probao preći skladište.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.468 sekundi