Armageddon...

Više
19 godina 3 mjeseci ago #7219 od crazy_chrisss
Armageddon... was created by crazy_chrisss
joj ljudi ja se bojim ...ha ha ha...

naime procitao sam clanak u vecernjem koji glasi otprilike ovako :

Asteroid Apophis u petak 13. travnja 2029. prozujat će pokraj Zemlje. Bliski susret već je izazvao veliko uzbuđenje znanstvenika i zabrinutost običnih ljudi. Iako većina znanstvenika tvrdi da je Zemlja sigurna i da su šanse da asteroid udari manje od jedan posto, ugledni znanstvenik iz Instituta Max-Planck dr. Klaus Jockers upozorava:

Ako dođe do udara, a za to postoje realne šanse, cijelo čovječanstvo bit će izbrisano u samo nekoliko sekundi.

izracunao sam ...tada cu imati 47 god...znaci moram se potruditi da odzivim dobar zivot.... :lol: :lol:

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 3 mjeseci ago #7220 od pisko
Replied by pisko on topic Armageddon...
Hehehhe, ajmo onda pljackat banke i uzivat u lovi do 2029 godine i igrat =AA= cijele dane bez da moramo ic na posao......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img
<br>

• ludi_gnjida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7233 od ludi_gnjida
Replied by ludi_gnjida on topic Armageddon...
Valjda &#263;u do 2029 imati 100 000 pobijenih :D

• [brutal]ssnake
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7240 od [brutal]ssnake
Replied by [brutal]ssnake on topic Armageddon...

[CTN]Flea_Cro napisao: Hehehhe, ajmo onda pljackat banke i uzivat u lovi do 2029 godine i igrat =AA= cijele dane bez da moramo ic na posao......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pisko ti neces dozivjeti 2029... LOL , kad pijes onu tekilu i pive ko lud !
Jucer je skoro komet tebe udario ! :violent72:

Više
19 godina 3 mjeseci ago #7244 od pisko
Replied by pisko on topic Armageddon...

[BRUTAL]SSnake napisao: [quote=

Pisko ti neces dozivjeti 2029... LOL , kad pijes onu tekilu i pive ko lud !
Jucer je skoro komet tebe udario ! :violent72:

Joj nemas pojma kak mi je danas bilo lose kad sam se probudio, ja se ne sjecam kak sam doma dosel. :lol: :lol: :lol:

[img
<br>

Više
19 godina 3 mjeseci ago #7248 od dax
Replied by dax on topic Armageddon...
Prema kalkulacija, kamen&#269;uga od 400m bi trebala proletjeti 37.000km od Zemlje, a i da udari - udarila bi totalno na suprotnu stranu planeta od ove na kojoj smo mi. To što neki pri&#269;aju o sekundama - to je &#269;ista laž. Jedini problem je što &#263;e temperatura pasti za oko 100-150 C, i što se Sunce ne&#263;e vidjeti nekih 200 godina, te što ne&#263;e biti drugih živina osima štakora i žohara, ali imaju&#263;i u vidu razvoj KLIMA URE&#272;AJA do 2029., mi u RH se nemamo &#269;ega u vezi toga plašiti, osim što &#263;e uništit naš rasplamsali ljetni turizam, i pretvoriti ga u klizanje na zale&#273;enom Jadranskom moru. :lol:

I torture and kill young turtles.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.601 sekundi
Pokreće Kunena Forum