9600XT..popravak...

Više
19 godina 2 mjeseci ago #8106 od blento
9600XT..popravak... was created by blento
....evo dobio jednu karticu koja bash ne radi...

kaze tip da je kartica samo otisla u sleep mode..i vise se nije htijela dici....a garancija mu istekla 15 dana prije...
sad me zanima....zna li netko nekoga...da bi to mogao provjeriti i vidjeti moze li se popraviti?...pa to poklonimo onda nekom ko treba...Ivani il nekom drugom...?..

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 2 mjeseci ago #8108 od razor
Replied by razor on topic 9600XT..popravak...
Natzalost nieznam nikog ko se bavi popravkom hardvera....

• tihy
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8110 od tihy
Replied by tihy on topic 9600XT..popravak...
a jel ti barem covjek rekao sto je radio da je kartica otisla na spavanje? da ju nije prezderavao strujom i tjerao ju da radi vise nego sto moze pa je "zaspala"? :) inace ja vam svakakvu kramu skupljam, uvijek se to negdje upotrijebi i iskoristi :) pa ak ima netko hardvare-a koji ne radi, samo nek se javi, blento ak oces navrnes kod mene pa bumo mucili karticu i probali ju natjerati da dela, ak nije skurena onda cemo ti sloziti cooler da ti puse po ljetu kad ti je vruce :D

Više
19 godina 2 mjeseci ago #8113 od blento
Replied by blento on topic 9600XT..popravak...

Tihy napisao: a jel ti barem covjek rekao sto je radio da je kartica otisla na spavanje? da ju nije prezderavao strujom i tjerao ju da radi vise nego sto moze pa je "zaspala"? :) inace ja vam svakakvu kramu skupljam, uvijek se to negdje upotrijebi i iskoristi :) pa ak ima netko hardvare-a koji ne radi, samo nek se javi, blento ak oces navrnes kod mene pa bumo mucili karticu i probali ju natjerati da dela, ak nije skurena onda cemo ti sloziti cooler da ti puse po ljetu kad ti je vruce :D

a kaze da ju nije OC-ao...umjesto orginalnog coolera je imao Silencer...no to je skinuo..tak da sad nema cooler...
Ak ne moze raditi..ostavim si ju..jer stari ima neku 9600-tku..pa ak mu ode koji kondenzator..i to je to...

probao sam ju i ja na svome kompu i nije pokazivala sliku na ekranu..nit ikakav signal nije slala..
Mozemo probati jos koji put..no sad sam malo u strci zbog ispita..
steta za graficku....

• Anonymous
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8212 od Anonymous
Replied by Anonymous on topic 9600XT..popravak...

Blento napisao: ....evo dobio jednu karticu koja bash ne radi...

kaze tip da je kartica samo otisla u sleep mode..i vise se nije htijela dici....a garancija mu istekla 15 dana prije...
sad me zanima....zna li netko nekoga...da bi to mogao provjeriti i vidjeti moze li se popraviti?...pa to poklonimo onda nekom ko treba...Ivani il nekom drugom...?..

meni nedugo zgorela 9600xt 5 dana poslje garancije i jos jednom frendu , mislim da sama po sebi ta grafulja ne valja imao sam zelmana na njoj i ipak je zgorela a nisam ju kloko, mislim u igri je dobra ali ko ju je god imao zgorela

Više
19 godina 2 mjeseci ago #8224 od blento
Replied by blento on topic 9600XT..popravak...
Jozo jel znas tocno sto je otislo...ovaj tip je isto imao neku drugi cooler...
Frendu sam davno preporucio tu graficku...sad ak i njemu rikne...ajme meni... :( :(

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.513 sekundi
Pokreće Kunena Forum