- Zahvala primljena: 12
spasavanje profila?
16 godina 8 mjeseci ago #25950
od jopke
spasavanje profila? was created by jopke
Jel zna netko nešto o tome?
evo bas danas formatirao hard i popusio sve statistike i oruzja...sad picim iz pocetka
evo bas danas formatirao hard i popusio sve statistike i oruzja...sad picim iz pocetka
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 8 mjeseci ago #25952
od razor
Replied by razor on topic spasavanje profila?
E jebat ga, ako si formatiro hard, onda je kasno...
Al da, moze se profil spasit...snime s eneki fajlovi negdje i onda se nesto negdje...neznam tocno Mislim da ovi lokalni citeri to bolje znaju.
Ono sto ja znam, i imam, je program s kojim s i mozesh...ehm....vratiti level koj si imao i prije
Al da, moze se profil spasit...snime s eneki fajlovi negdje i onda se nesto negdje...neznam tocno Mislim da ovi lokalni citeri to bolje znaju.
Ono sto ja znam, i imam, je program s kojim s i mozesh...ehm....vratiti level koj si imao i prije
16 godina 8 mjeseci ago #25953
od jopke
Replied by jopke on topic spasavanje profila?
jebes level...hocu 3 granate:)
- faken_brokva
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 8 mjeseci ago #25955
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic spasavanje profila?
za ubuduce: c:\program files\activision\cod4\players moras negdi bekapat i to je to. nemoj da te razor nagovori na...ekhm... neke cudne metode.
16 godina 8 mjeseci ago #25956
od razor
Replied by razor on topic spasavanje profila?
Hej hej hej! Kakve cudne metode? To je jedini nacin nakon sto si formatiras disk
Ja sam siguran u to da Jopke nebi zloupotrijebio taj fajlic i da si sigurno nebi stavio veci lvl nego sto je bio
Ja sam siguran u to da Jopke nebi zloupotrijebio taj fajlic i da si sigurno nebi stavio veci lvl nego sto je bio
Vrijeme kreiranja stranice: 0.462 sekundi