Ninja!
16 godina 1 mjesec ago #31992
od razor
Eh kad bi barem u codu bilo katane :lol:
Video: dump.digitaldreamshosting.com/ma ... an/noz.mkv
Music by: Weird Al Yankovic - Trigger happy
Ako vam video ne radi, koristite : www.cccp-project.net/ (CCCP Codec pack) uz Windows Media Player Classic koj dolazi u packu.
Video: dump.digitaldreamshosting.com/ma ... an/noz.mkv
Music by: Weird Al Yankovic - Trigger happy
Ako vam video ne radi, koristite : www.cccp-project.net/ (CCCP Codec pack) uz Windows Media Player Classic koj dolazi u packu.
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 4 tjedana ago #31999
od razor
Snimljeno je preko xfire-a. Tamo u postavkama sam stavio da snima "half resolution", no sound i 30fps-a i nisam imo nekih povecih problema sa trzanjem s tim da niasm dirao nista od postavki unutar igre.
Malo se na pocetku kuzi kako mi je zatrzalo dok sam onu dvojicu u kuci povuko nozem, al cim sam izaso van i kad se sve valjda ucitalo, islo mi je glatko.
Jos k tome ja nisam neka fps picajzla pa mi je tak svejedno jel imam 140 ili 40 fps-a
Sad moram snimit ponovo video sa clay-om....izbriso sam si sinoc 60GB snimki misleci da su snimke od noza A bilo je tako dobrih situacija za popizdit.
Malo se na pocetku kuzi kako mi je zatrzalo dok sam onu dvojicu u kuci povuko nozem, al cim sam izaso van i kad se sve valjda ucitalo, islo mi je glatko.
Jos k tome ja nisam neka fps picajzla pa mi je tak svejedno jel imam 140 ili 40 fps-a
Sad moram snimit ponovo video sa clay-om....izbriso sam si sinoc 60GB snimki misleci da su snimke od noza A bilo je tako dobrih situacija za popizdit.
16 godina 4 tjedana ago #32001
od ne0
pripremam i ja neki filmic imam dosta snimki al cekam da ih jos vise nakupim da bude sto kvalitetnije klanje
Nadam se da cu naci vremena da to sporezem i ukomponiram....
Pa mi pada ideja da napravimo svoj acc na yu-bi-to,, tj. CTN acc gdje bi svi zajedno stavljali filmice i vrsili promociju klana u svijetskim razmjerima... samo treba i neku uvodnu spicu napravit
Nadam se da cu naci vremena da to sporezem i ukomponiram....
Pa mi pada ideja da napravimo svoj acc na yu-bi-to,, tj. CTN acc gdje bi svi zajedno stavljali filmice i vrsili promociju klana u svijetskim razmjerima... samo treba i neku uvodnu spicu napravit
Vrijeme kreiranja stranice: 0.513 sekundi