2.3 OK..
- sibo
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #2198
od sibo
2.3 OK.. was created by sibo
Evo sam upravo skinuo patch i igrao malo ovu jednu novu mapu..Urban Assault... U...mapa je zakon...tj. bit ce kad je malo naucim jer su me nabili ko...1-15-ak je bilo otprilike...
A ovu drugu mapu nisam probao ali kazu da je ok.
Vidjet ćemo..da..da...
cya
A ovu drugu mapu nisam probao ali kazu da je ok.
Vidjet ćemo..da..da...
cya
Please Prijava to join the conversation.
- proud#
- Posjetitelj
- unn4m3d
- Posjetitelj
- proud#
- Posjetitelj
- sibo
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #2212
od razor
PRomjene su cool. Obadvije mape izgledaju jako dobro iako imaju sitnih bugova (a boze mili..koja mapa ih nema).
Koliko sam uspio vidjeti kad sam se prvi puta ulogirao, pb je promjenjen i puno je aktivniji. Malo sam prosvrljo po aa forumu, i prica se nesto kao da su dev-ovi pripremili neki kod koj ce srediti bar dio citera u ovoj verziji, ali da samo cekaju da vecina ljudi apdejta igru da ga aktiviraju.
A i promjenili su pb autorizaciju....sad traje nesto malo duze al ajd..bar pb radi kak se spada.
Sve u svemu, prvi dojam dobar.
Koliko sam uspio vidjeti kad sam se prvi puta ulogirao, pb je promjenjen i puno je aktivniji. Malo sam prosvrljo po aa forumu, i prica se nesto kao da su dev-ovi pripremili neki kod koj ce srediti bar dio citera u ovoj verziji, ali da samo cekaju da vecina ljudi apdejta igru da ga aktiviraju.
A i promjenili su pb autorizaciju....sad traje nesto malo duze al ajd..bar pb radi kak se spada.
Sve u svemu, prvi dojam dobar.
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.324 sekundi