- Zahvala primljena: 2
JABADABADUUUUUUUUUUUUU.........
19 godina 5 mjeseci ago #5461
od blento
JABADABADUUUUUUUUUUUUU......... was created by blento
eeevooo napravio sam rekord...
Onlinetime 01:16:20 Rounds 24 Kills 53 KIA 9 FR 5.89 Score 1780 Goals 795 Leader 495 ROE 10
da me moji nisu 2-3 puta TK-lali i da se glupo americko oruzje nije zaglavilo u kriticnom trenutku...te da nisam ko mulac trcao u prostoriju sa njih cetvoricom....bilo bi i manje KIA.....al najvecu stetu je ucinio Dax kad je uletio i ukrao 70% killova KOJE BI BILI MOJI!!..bilo bi jos boljeee....al ajd oprastam mu... ))))) ....
haha,..anyway ni dax nije los.... kills 32 KIA 8 FR 4
ovo mi se svidja...eee..da...gledam i cudim se...konacno sam nakon 3 mjeseca presao onaj 1% koliko mi je trebalo da dobijem 42 HONOUR!...hahaha....jebem ti glupe igrice... :lol: :lol: :lol:
al nekad je UGODNO BITI SUPERIORAN!...
Onlinetime 01:16:20 Rounds 24 Kills 53 KIA 9 FR 5.89 Score 1780 Goals 795 Leader 495 ROE 10
da me moji nisu 2-3 puta TK-lali i da se glupo americko oruzje nije zaglavilo u kriticnom trenutku...te da nisam ko mulac trcao u prostoriju sa njih cetvoricom....bilo bi i manje KIA.....al najvecu stetu je ucinio Dax kad je uletio i ukrao 70% killova KOJE BI BILI MOJI!!..bilo bi jos boljeee....al ajd oprastam mu... ))))) ....
haha,..anyway ni dax nije los.... kills 32 KIA 8 FR 4
ovo mi se svidja...eee..da...gledam i cudim se...konacno sam nakon 3 mjeseca presao onaj 1% koliko mi je trebalo da dobijem 42 HONOUR!...hahaha....jebem ti glupe igrice... :lol: :lol: :lol:
al nekad je UGODNO BITI SUPERIORAN!...
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 5 mjeseci ago #5465
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic JABADABADUUUUUUUUUUUUU.........
...e blento blento...jel to K9 možda bio... :lol: :lol: :lol:
...ubiti nije bitno...pohvale svaka ti dala (a dobro svaka druga)
mess with the best, die like the rest
- unn4m3d
- Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5473
od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic JABADABADUUUUUUUUUUUUU.........
19 godina 5 mjeseci ago #5476
od blento
jeste K9...all sa pingom od 300 napraviti toliki pokolj je meni stvarno cudno...da DAX nije dosao...imao bih bar 20-tak kilova vise...a ak bi jos duze igrao...ko zn a koliko..
inace stvarno se osjacas kao cheater..uletis u sobu njih 5 ubijes jednog..pa drugog...onda zamjenim magazin..pa jos jednog..dvojica pobjegu....zatim ih lovis ko babu...pa ih u ledja skines....
stvaaaaarno je smijesno.....mislim...jebe mi se za FRAG i killove....nego mi je to tolika pisurija da stvarno ne mozes vjerovati.....
da sam mogao imati RPK...jooooooooj.....
:lol: :lol: :lol:
Replied by blento on topic JABADABADUUUUUUUUUUUUU.........
PsYcHo napisao: ...e blento blento...jel to K9 možda bio... :lol: :lol: :lol:
jeste K9...all sa pingom od 300 napraviti toliki pokolj je meni stvarno cudno...da DAX nije dosao...imao bih bar 20-tak kilova vise...a ak bi jos duze igrao...ko zn a koliko..
inace stvarno se osjacas kao cheater..uletis u sobu njih 5 ubijes jednog..pa drugog...onda zamjenim magazin..pa jos jednog..dvojica pobjegu....zatim ih lovis ko babu...pa ih u ledja skines....
stvaaaaarno je smijesno.....mislim...jebe mi se za FRAG i killove....nego mi je to tolika pisurija da stvarno ne mozes vjerovati.....
da sam mogao imati RPK...jooooooooj.....
:lol: :lol: :lol:
- procyon
- Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5509
od procyon
Replied by procyon on topic JABADABADUUUUUUUUUUUUU.........
a gle unemjda, jel tesko varat? :lol: :lol: :lol:
19 godina 5 mjeseci ago #5510
od blento
da..nisam se ni htio osvrnit na tome....
mislim volio bi da dodjes na nas server ili neki AASA sa nekim novim ACC-auntom (ak su te banali) da vidimo kak ti stvarno ide.. :roll: :roll:
sorry stari..al na glasu si kao cheter...
nesto mi je u magli..al cini mi se da te Scepan izbacio jer su otkrili da si "postelao" pusku da nema recoil..te da je preciznija...
Replied by blento on topic JABADABADUUUUUUUUUUUUU.........
ProcYon napisao: a gle unemjda, jel tesko varat? :lol: :lol: :lol:
da..nisam se ni htio osvrnit na tome....
mislim volio bi da dodjes na nas server ili neki AASA sa nekim novim ACC-auntom (ak su te banali) da vidimo kak ti stvarno ide.. :roll: :roll:
sorry stari..al na glasu si kao cheter...
nesto mi je u magli..al cini mi se da te Scepan izbacio jer su otkrili da si "postelao" pusku da nema recoil..te da je preciznija...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.402 sekundi