- Zahvala primljena: 2
Alo ekipa..
- frida
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #10343
od frida
Replied by frida on topic Alo ekipa..
OOooo pa ovo je zanimljivo , eh..bit ce svega ako se mene pita ..leti van.. e i ljudi ja se ispricavam kaj se prema vama nepristojno ponasal... ostali ZG-ovci nisu takvi ....stvarno se ispricavam!
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #10345
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Alo ekipa..
nisan ni skuzia za stejgej :lol: :lol: :lol: gg
P.S. za info.. rupe u tekstu nisu brisane tocke vec tu idu smileyci .. a njih nemozes s copy-paste izvuc... ako smatrate da je laz i sl.. dobit ce te kompljet MSSG history... s MSN-a :roll:
P.S. za info.. rupe u tekstu nisu brisane tocke vec tu idu smileyci .. a njih nemozes s copy-paste izvuc... ako smatrate da je laz i sl.. dobit ce te kompljet MSSG history... s MSN-a :roll:
- frida
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #10351
od frida
..i onda mi kaze da njemu treba odmora !!!! a ja se mucim ko svinja da ubim nekog..i od kada je izaso 2.5 izgubila sam zivce i uskoro cu u ludnicu jer nemogu NISTA....a njemu treba odmora !!! JAOOOOO! :evil:
19 godina 1 mjesec ago #10378
od blento
Replied by blento on topic Alo ekipa..
kak ti sad ide igra sa ovim patchom?
- frida
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #10379
od frida
jooo..nakon svakih 5 min igre..moram ic smirit zivce! al se nadam da cu se naviknut!
19 godina 1 mjesec ago #10380
od blento
Replied by blento on topic Alo ekipa..
LOL...Frida...mlada si ...nemoj gubit zivce na ovakve stvari...vec ih koristi da se ispuses na njima...odnosno..ak te nesto drugo izivcira...iskali to u AA...ak vec ne mozes ubit niti jednog neprijatelja...pobij pola svog tima....vjeruj mi pomaze... :lol: :lol: :lol:
pogledaj samo koji roe imama... :lol: i od Mate (odnosno Peruna) ...to je nasa terapija koju smo dobili od cika psihica... :lol:
pogledaj samo koji roe imama... :lol: i od Mate (odnosno Peruna) ...to je nasa terapija koju smo dobili od cika psihica... :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.491 sekundi