- Zahvala primljena: 0
Najbolji RPG ikad?
Razor napisao: LOL! RPG na hospitalu! LOL!
Ma sta se mene tice Diablo2 je broj jedan kad se gleda Single Player. Ali za pravi osjecaj RPG-a moras igrati MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) Kad imas 200 igraca online u isto doba, NA JEDNOM serveru e to je onda u pravom smislu rijeci RPG. Za sada mi je no.1 Obsidian Shard (Ultima Online). Al tu je grafika ocajna pa vise nije gust igrat.
Mislim ima100x boljih mmorpg-ova vani.....zato svatko koga takve stvari zanimaju neka ih potrazi i ako uspije naci nesto kvalitetno a besplatno imat ce zabavu za duuuuugo vremena.
Ja sam probao nać neki dobar i besplatan MMORPG,al nisam uspjeo...il trebaš plačat akaunt ili ti treba originalni cd-key....npr: meni se sviđa ovaj "dark age of cammelot",al mislim da trebaš platit za akaunt,a u "world of warcraft" (koji uopće nije loš),kod njega ti treba originalni cd-key zbog jebenog battleneta :X.....Razore jel ti znaš za koji dobar MMORPG (mislim osim ultime) i da nema ova sranja oko plačanja akaunta i to?
Please Prijava to join the conversation.
- procyon
- Topic Author
- Posjetitelj
ProcYon napisao: eto... koji je po vama najbolji RPG ikad?
meni: 1.Diablo 2
2.Dungeon Siege
3.Neverwinter nights...
JAO ZAJEBO SAM SE! NAJBOLJI RPG IKAD JE MORROWIND a onda sljede ove ostale!!!![/b]
Dobro da si dodao ovo zadnje,već sam mislio da si poludio
- mato
- Posjetitelj
nije nego saran sa šProcYon napisao: jel' to smuđ?