- Zahvala primljena: 0
Gle ovo
- adels
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #10406
od adels
Gle ovo was created by adels
Uzeto sa ZG foruma
"Evo ja cu riskirat pa cu napisat anketu.
Zasto?
Zato sto su mi se mnogi zalili a i mnogi u me pitali sta/kako/dali sa Borcem.
Kako nitko nista ne govori, stavljam anketu da vidimo, anonimno sta tko misli.
naravno. anketa se odnosi ukoliko se otkrije da je Borac chiter (pod istragom je ZG-a)"
"Evo ja cu riskirat pa cu napisat anketu.
Zasto?
Zato sto su mi se mnogi zalili a i mnogi u me pitali sta/kako/dali sa Borcem.
Kako nitko nista ne govori, stavljam anketu da vidimo, anonimno sta tko misli.
naravno. anketa se odnosi ukoliko se otkrije da je Borac chiter (pod istragom je ZG-a)"
Tema je zaključana.
19 godina 1 mjesec ago #10411
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
nemoj krivo shvatit, no osobno mene zaboli za nekog chitera..pogotovo nebi trebali puniti prostor sitea napisima o njemu..to mu daje znacaj i osobnost koju nema..
vidjeli smo slike(thx newsmaster staggy), i to nam je dovoljno..procitali smo marinovu baladu o borcu, i to nam je dovoljno..
stoga, cifhuthari su OUT i pricajmo o necem ljepsem..recimo fridi, aaa marine? hehe
vidjeli smo slike(thx newsmaster staggy), i to nam je dovoljno..procitali smo marinovu baladu o borcu, i to nam je dovoljno..
stoga, cifhuthari su OUT i pricajmo o necem ljepsem..recimo fridi, aaa marine? hehe
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Tema je zaključana.
- deathwave
- Posjetitelj
- frida
- Posjetitelj
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.573 sekundi