Ljudovi ja imamm prijedlog :)
19 godina 1 mjesec ago #10823
od pisko
I ja bi pive i odojka!
Replied by pisko on topic Ljudovi ja imamm prijedlog :)
Frida napisao: kaj Tihy u pon. za tjedan dana ti je noc vjestica... pa dodite na tulumcek !! To sam ti vec rekla!! psiho se slaze jos samo treba pitat ostale
I ja bi pive i odojka!
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 1 mjesec ago #10825
od razor
Replied by razor on topic Ljudovi ja imamm prijedlog :)
@Frida : pa mi smo ozbiljni. Bar sam ja....dobro..jedino mato kao najstariji ovdje nije ozbiljan jer g apuca vec drugi pubertet al to je za neku drugu temu
Sve u svemu, javi kad ces doletit sa bakom pa se nadjemo na nekoj kratkoj kavici.
Sto se tice poziva za noc vjestica zasto ne. Ako skupimo para za bengu eto nas!
@Egg: da...neki su bili
Ajde...ako se uspijete organizirat bilo bi mi drago da vi dodjete malo do nas tu na kontinent. Ak nis drugo da popijemo kavu tu u Blekicu pa da vidite gdje se mi to skoro svaki dan okpuljamo i zlabramo o svem i svacem.
@Mato: ja bi tebi bar neki udobarn kontenjer naso...a ne klupicu..ma ko je to vidio....sramota....
Sve u svemu, javi kad ces doletit sa bakom pa se nadjemo na nekoj kratkoj kavici.
Sto se tice poziva za noc vjestica zasto ne. Ako skupimo para za bengu eto nas!
@Egg: da...neki su bili
Ajde...ako se uspijete organizirat bilo bi mi drago da vi dodjete malo do nas tu na kontinent. Ak nis drugo da popijemo kavu tu u Blekicu pa da vidite gdje se mi to skoro svaki dan okpuljamo i zlabramo o svem i svacem.
@Mato: ja bi tebi bar neki udobarn kontenjer naso...a ne klupicu..ma ko je to vidio....sramota....
- frida
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #10829
od frida
Replied by frida on topic Ljudovi ja imamm prijedlog :)
Samo mi dodite ..... moja vrata su vam uvjek otvorena
- egg3
- Posjetitelj
19 godina 3 tjedana ago #11067
od egg3
Replied by egg3 on topic Ljudovi ja imamm prijedlog :)
frida!kod nas ti se isto slavi ta noc vjestica ali samo klinci! :lol: :lol: za zg bi mogli ja i deho samo da si sredim kola!jedino ako ne iskrsne neki drugi prijevoz,a cuo sam da u novim vlakovima ima i striptizeta pa bi mogli i na cuk se ukrcat! :lol: :lol:
19 godina 3 tjedana ago #11071
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic Ljudovi ja imamm prijedlog :)
evo i ja kad napunim punoljetku, pa dobim sharu da mogu mirno vojzit svoju hondicu, dojdem u obilazak clanstva njuberskih vojnicina :twisted:
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.461 sekundi