Lav is in di eeerj....ili su to pare?

Više
19 godina 1 tjedan ago #11790 od anarky1988
nisu mi se dali citati svi postovi. a htio bi i ja nes rec o svem tom!!!!

u danasje vrijeme dosta cura pada na novac, bez daljnjeg,znam i dosta primjera, a i od frendova koji su zaradili veliku lovu nije vazno kako, onda su otisli u birc i razbacivali se novcem pa su odma tri cure zgodne lijepe doletile a oni su ih zajebavali na kulturan nacin nacin i cure su odleprsale na kon SAT VREMENA kad su vidile da su popusile!!! a sad neki komentari na postove koej sam procitao

jedan post od rudy -to da mi deci izabiremo bogatije cure i ljepse- ovak rudy vidi ja sam zbog one cure(znas koja je iz oni poruka) s kojom se stalno sad dopisujem i stalno svadjam i odbio sam curu koja je pun ku bogatija, rodjaci joj vozaju porsche-e i imaju pun ku para, onda sam odbio jos njih puno zbog nje, tak da to ovisi od osobe a i koliko ja znam takvi je muskaraca malo, a sad ak ti znas vise jebiga... i jos nesto prvo smo se upoznali prek sms-a, znam njenog rodjaka.. i prvi put kad sam je vidio ja sam se razocarao u njoj ali sam je kasnije zavolio tako jako(i to je za mene ljubav) i da bi pun ku toga samo da znam rjesenje za problem koji je nastao ogromnim dijelom zbog ljetni praznika i zbog toga sto sam morao ici kuci!!!!!

jedan blentin post-ovo da se normalnije cure mogu naci u purgeraju.... ja isto to mogu rec iz svok iskustava,jer tamo se vecinom okupljaju cure kojma bas i nisu tako vazni novci, i zato ja najvise volim imati za curu metalku, nije zato sto sam i ja metalac!!!! :lol: a zasto ,zato sto VECINA njih ne razmislja puno o velikim novcima, jer kako se metalci zabavljaju a i ja, skupimo novca za bambusa(vino max 1l 15 ili 18kn, sky cola 2l 10 kn) odemo u parkic gdje ima jos metalaca i zajebavamo se i sve super, tako da te cure bas i ne mare za parama vec da si covjek,da se znas zajebavati, i da si normalan

i nes za kraj:
ovako sto se tice ovi para i ljubavi i prekida, to sve ovisi kakva je osoba unutra, kako su je roditelji odgajali, a i od utjecaja danasnjeg tekevizijskog programa jer danas televizija doslovno odgaja ljude, i kakvo je njezino stajaliste prema zivotu i koji su njeni ciljevi u zivotu, neke ce juriti za novcima,neke za ljubavi i osobom koja ce ih usreciti,brinuti se o njoj i kad je najgore, i usreciti je !!
znaci mi se mozemo prepirati sta je vaznije NAMA!!!!!!!!!!!!!!!
jer se neke osobe mijenaju, i mjenjaju svoja stajalista, ja sam cisti primjer :lol: od kad sam krenuo slusati metal ja sam se promijenio i to na bolje (barem tako mislim) vise mi neke stvari koje su mi bile vazne sa glupe ....... i sad sam vise na zemlji nego u oblacima osim kad se zaljubim :oops:

Please Prijava to join the conversation.

• frida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11791 od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
Anarky ...mi dajemo 10 kn za ribara i 5 za sky colu ..hehehehe bolji smo :P ...al posto smo ZAgorci (zagorci su ljudi pravi kaj nam pak moreju ..svi dolaze svi odlaze al zagorci ostajeju !!) uvjek neko ima domaceg vinceka ...pa uglavnom hodamo po kleticama ....i da dobro razmisljas anarhy ....prva pametna od tebe ..BJAVOOO :D

Više
19 godina 1 tjedan ago #11792 od anarky1988

Frida napisao: Anarky ...mi dajemo 10 kn za ribara i 5 za sky colu ..hehehehe bolji smo :P ...al posto smo ZAgorci (zagorci su ljudi pravi kaj nam pak moreju ..svi dolaze svi odlaze al zagorci ostajeju !!) uvjek neko ima domaceg vinceka ...pa uglavnom hodamo po kleticama ....i da dobro razmisljas anarhy ....prva pametna od tebe ..BJAVOOO :D

hvala frida!!!!! a sto se tice vinceka mi smo uzimali ribara, pa sam ga eksao pa rigao pa sad necu vise ribara, o ovo za pametnu he he imam ih ja i jos vise ali radje se sprdam i radim gluposti, tad je zanimljivije!!!!! :lol:

• frida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11793 od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
eh..ni meni ribar nije nesto (nesmijes ga piti bez cole) al ..kaj mogu kad za to imamo para ..inace meni je od bambusa slabo i vec sam zrigala ....boga zbog bambusa al ..isto ko i ovo gore kad se nema i to je dobro ... :)

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11795 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
koji ste vi likovi nikom se neda citat sta se prije pisalo i do kojih zakljucaka doslo.. pa opet pisete svoje misljenje koje smo raspravili :roll: 8O :?

Više
19 godina 1 tjedan ago #11797 od blento

[CTN]paZiMetAk napisao: koji ste vi likovi nikom se neda citat sta se prije pisalo i do kojih zakljucaka doslo.. pa opet pisete svoje misljenje koje smo raspravili :roll: 8O :?

tocno...i opet smo na pocetku!.....cure se pale samo na PARE ...nema ljubavi....sex je glavni...!!!!....alkohol ubija...cola je stetna a nikakve koristi od nje...hmmm...sunce sja..al kad si u mraku..ne vidis ga...mjesec je mali i nikako mi nije jasno kako su mogli tako male ljude i poslati ih na njega???...zemlja je ravna ploca...ja sam centar svijeta...centar svemira!!...SVEMIR!?....TO SAM JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.392 sekundi
Pokreće Kunena Forum