- Zahvala primljena: 17
SRETAN BOZIC I SRETNA NOVA 2005. GODINA!!
19 godina 11 mjeseci ago #1147
od rudlava
SRETAN BOZIC I SRETNA NOVA 2005. GODINA!! was created by rudlava
Sretan Bozic i Novu godinu zeli vam vasa Rudy!!!
Svima vam zelim puno zdravlja, srece, para i sex-a E da...i puno honnora i dobar frag rate!
Svima vam zelim puno zdravlja, srece, para i sex-a E da...i puno honnora i dobar frag rate!
Please Prijava to join the conversation.
- vinja
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1148
od vinja
Replied by vinja on topic SRETAN BOZIC I SRETNA NOVA 2005. GODINA!!
Mlada gospa Rudimira me preduhitrila sa cestitkama...
Ja veceras napustam sigurnost i blagodati metropole i krecem put divljih podrucja Neretvije. Put ce me vjerovatno opet dovesti do ovih bijelih dveri, te cemo se tada naci u krcmi "Preko Mosta", no do tada (10.og mjeseca godine Gospodove dvije hiljade i još pet po rođenju Kralja), moji internet golubi nece letjeti. Tako da je ovo moj pozdrav svima u ovoj godini na njenom istjeku, te vam svima zelim najljepse blagdane, sto manje AA i sto vise stvarnog zivota, da nadjete ljubav, da nadjete srecu, i Jon33s da nadje vitešku cast!
Bog s vama junaci!
V.
Ja veceras napustam sigurnost i blagodati metropole i krecem put divljih podrucja Neretvije. Put ce me vjerovatno opet dovesti do ovih bijelih dveri, te cemo se tada naci u krcmi "Preko Mosta", no do tada (10.og mjeseca godine Gospodove dvije hiljade i još pet po rođenju Kralja), moji internet golubi nece letjeti. Tako da je ovo moj pozdrav svima u ovoj godini na njenom istjeku, te vam svima zelim najljepse blagdane, sto manje AA i sto vise stvarnog zivota, da nadjete ljubav, da nadjete srecu, i Jon33s da nadje vitešku cast!
Bog s vama junaci!
V.
- procyon
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1156
od procyon
Replied by procyon on topic SRETAN BOZIC I SRETNA NOVA 2005. GODINA!!
TAKOĐER1
- jazavac
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1158
od jazavac
Replied by jazavac on topic SRETAN BOZIC I SRETNA NOVA 2005. GODINA!!
eto cestitam u ime svih Mad Nadersa svima Bozic i Novu 2005 puno zabave , zdravlja i para:)
- mato
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1170
od mato
Replied by mato on topic SRETAN BOZIC I SRETNA NOVA 2005. GODINA!!
meri krismas i hepi nju ijr. svima sve najbolje i kako bi moja mater rekla da se ozenite ili udate (kako ko) u ovoj godini ZIVJELI 100 GODINA
19 godina 11 mjeseci ago #1173
od ivan
Replied by ivan on topic SRETAN BOZIC I SRETNA NOVA 2005. GODINA!!
lol sex nije za mene daj nesto drugo:) sretan Bozic i Novu Gadinu zelivam vas ivekRudlava napisao: Sretan Bozic i Novu godinu zeli vam vasa Rudy!!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.403 sekundi