LINKS

• echo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
16 godina 11 mjeseci ago #25154 od echo
Replied by echo on topic LINKS
Ma slazem se da je to stvarnost. Treba onda to pustiti zenama bogatasa...ovo je strasno!!!

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25155 od ne0
Replied by ne0 on topic LINKS

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: @rider tebe su tukli u skoli kad si bio mali jelda? Mislim ok ajd mozda ima nekog ko nije znao od čega se pravi bunda. Ali zar zbog nas par tisuća slavonaca koji koljemo svinje, treba pomisliti da su sve šunke i pršuti na ovom svijetu dobiveni na taj način klanja.
Snimka je bolesna, no još je bolesniji onaj koji je to snimao.
Mislim ako se ovako generalizira, onda treba puštat slike stradavanja u Iraque dok tankaš benzin.

hehe :D
Necu ulazit u daljnu raspravu ti si tu umjesao i svinje i kolinje i iracane.... a to da su me tukli nisu samo u skoli, posto sam mali i jadni tukli su me i prije vrtica i u vrticu i u osnovnoj i u srednjoj a tu i tamo i sada me neki prolaznik na cesti malo izmlati hehe :mrgreen:
Snimka prikazuje ljudsku bahatost, oholost, ubilacki nagon, itd itd... to se dogada svaki dan i ne vidim u cemu je sada problem? "jel sam lijepo napisao da ko nece bolje ne gleda snimku!!!" snimka je realna i meni isto ogavna ali to je stvarnost!

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25156 od razor
Replied by razor on topic LINKS
I zena ga doma tuce! Prizno mi je kad smo se vidli na kavi!

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25157 od razor
Replied by razor on topic LINKS
Jel ovo istina? :(

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25158 od ne0
Replied by ne0 on topic LINKS
hehe tako nekako :D al ja sam tek negdje u pocetnoj fazi "during marriage".. sluzbenog braka pune 4 godine valjda imam jos dosta do zadnje faze :lol:

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25159 od loklar
Replied by loklar on topic LINKS

GhostRider napisao: hehe tako nekako :D al ja sam tek negdje u pocetnoj fazi "during marriage".. sluzbenog braka pune 4 godine valjda imam jos dosta do zadnje faze :lol:

HE-HE, ja sam prešao 10 godina.... A još sam živ!

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.413 sekundi
Pokreće Kunena Forum