! Pozdrav iz VX-a !
- [vx]simple
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 10 mjeseci ago #1395
od [vx]simple
! Pozdrav iz VX-a ! was created by [vx]simple
Igram jucer tako malo sa Blentom, Rudlavom itd... pa da se malo javim i pozdravim sve clanove vaseg klana. Do slijedeceg :violent6:
P.S. Da li je moguce da vam stranica malo lijencari pri loadanju ili je to moj komp. ??
P.S. Da li je moguce da vam stranica malo lijencari pri loadanju ili je to moj komp. ??
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 10 mjeseci ago #1396
od razor
Replied by razor on topic ! Pozdrav iz VX-a !
Ne..nije tvoj komp.....
Host ima 128k vezu ili tako nesto. Inace stranica je na kompu od frenda iz Australije (iako sam ja mislio 2 godine da je covjek u Kanadi)
Al evo..dobra vjest. Kod mene u firmi se otvara web hosting (od 4-tog mjeseca) pa kad to pokrenemo stranica se seli. A zakupit cemo i domanu pa ce biti i laksi pristup.
Host ima 128k vezu ili tako nesto. Inace stranica je na kompu od frenda iz Australije (iako sam ja mislio 2 godine da je covjek u Kanadi)
Al evo..dobra vjest. Kod mene u firmi se otvara web hosting (od 4-tog mjeseca) pa kad to pokrenemo stranica se seli. A zakupit cemo i domanu pa ce biti i laksi pristup.
19 godina 10 mjeseci ago #1400
od blento
Replied by blento on topic ! Pozdrav iz VX-a !
aaaloo stari.....
nisam se stigao sinoc registrirati kod vas...ak saznas kojem je ono tipu bio potrban problem sa racunalom...javi...
nisam se stigao sinoc registrirati kod vas...ak saznas kojem je ono tipu bio potrban problem sa racunalom...javi...
- [vx]simple
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1513
od [vx]simple
Replied by [vx]simple on topic ! Pozdrav iz VX-a !
eeee fala bogu da ste i taj problem rijesili.... sad je vec gust prolistat malo vasu stranicu... ajte vidimo se !!!
19 godina 9 mjeseci ago #1516
od dax
Jep, malo smo se modernizirali
Ali modernizirat ćemo se mi još i više...
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic ! Pozdrav iz VX-a !
Simple napisao: eeee fala bogu da ste i taj problem rijesili.... sad je vec gust prolistat malo vasu stranicu... ajte vidimo se !!!
Jep, malo smo se modernizirali
Ali modernizirat ćemo se mi još i više...
I torture and kill young turtles.
- [vx]prasinar
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1524
od [vx]prasinar
Replied by [vx]prasinar on topic ! Pozdrav iz VX-a !
Pozdrav CTN-ovcima!
stranice izgledaju lijepo a vidim da ne trpite čitere kao ni mi. to mi se sviđa.
jel moguće dobiti [VX] ispred nicka? :
stranice izgledaju lijepo a vidim da ne trpite čitere kao ni mi. to mi se sviđa.
jel moguće dobiti [VX] ispred nicka? :
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.422 sekundi