Samsung sm913n >>iskustva s njim

Više
18 godina 10 mjeseci ago #14003 od nrg
kupio bi si mozda taj lcd, no zanima me kakva su iskustva s njim u praxi..

vidio sam par textova, ocjene su uglavnom pozitivne..

neke od mana:
-bljestavost
-los kontrast i brightnes(pobija gornju manu)..mada je to bio model 913n..znaci model prije ovoga
-samo vga ulaz..koliko je to lose? ono ne pada mi napamet gledat dvd na kompu uz kucno kino i big tv :D

eto..prvenstveno iskustva s gejmingom, a ond ai u radu s njime..kuckanje texta i surfanje..

hvala 8)

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Please Prijava to join the conversation.

• rex_zac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #14006 od rex_zac
Replied by rex_zac on topic Samsung sm913n >>iskustva s njim
ako se ne varam samsung ima dosta los odaziv.. barem su imali prije par mjeseci, ovi noviji modeli neznam sad.
ako uzmes monitor s losim odazivom onda ce ti bit shebano u aa-u.. nista ne uzimaj vise od 16ms, to je kao neka granica za pucacine. sto manje to bolje

Više
18 godina 10 mjeseci ago #14007 od razor
Ja osobno nebi uzimo nist sto ima odaziv iznad 8ms, bas zbog igranja i filmova.

• deathwave
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #14011 od deathwave
Replied by deathwave on topic Samsung sm913n >>iskustva s njim
Sve ispod 12 ms je vise nego dobro jerbo ne vidis razliku. No da bi bio siguran uzmes LCD sa 8 i peri. Sto se tice tog monitora mislim da smo na lanu u rijeci imali priliku igrati na tom monitoru samo 17" inacici i vise nego zadovoljan sam bio.

Više
18 godina 10 mjeseci ago #14013 od pisko
Ma fuckas LCD, nema do "starih" 19" monitora :D

p.s. ako vec imas viska love uskoro mi je rodjendan pa bi mi trebale Zalmanice :D :D :D :D

[img
<br>

Više
18 godina 10 mjeseci ago #14014 od blento
pogledaj malo XEROX monitore....cujem da su jebeno dobri...ak ne i najbolji......

Pogledaj malo newsgrupe comp.hardver.hr ...malo starije postovoe na google groups-ima...i onda pitas tamo ljude....

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.379 sekundi
Pokreće Kunena Forum