- Zahvala primljena: 0
Samsung sm913n >>iskustva s njim
18 godina 10 mjeseci ago #14003
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Samsung sm913n >>iskustva s njim was created by nrg
kupio bi si mozda taj lcd, no zanima me kakva su iskustva s njim u praxi..
vidio sam par textova, ocjene su uglavnom pozitivne..
neke od mana:
-bljestavost
-los kontrast i brightnes(pobija gornju manu)..mada je to bio model 913n..znaci model prije ovoga
-samo vga ulaz..koliko je to lose? ono ne pada mi napamet gledat dvd na kompu uz kucno kino i big tv
eto..prvenstveno iskustva s gejmingom, a ond ai u radu s njime..kuckanje texta i surfanje..
hvala
vidio sam par textova, ocjene su uglavnom pozitivne..
neke od mana:
-bljestavost
-los kontrast i brightnes(pobija gornju manu)..mada je to bio model 913n..znaci model prije ovoga
-samo vga ulaz..koliko je to lose? ono ne pada mi napamet gledat dvd na kompu uz kucno kino i big tv
eto..prvenstveno iskustva s gejmingom, a ond ai u radu s njime..kuckanje texta i surfanje..
hvala
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Please Prijava to join the conversation.
- rex_zac
- Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #14006
od rex_zac
Replied by rex_zac on topic Samsung sm913n >>iskustva s njim
ako se ne varam samsung ima dosta los odaziv.. barem su imali prije par mjeseci, ovi noviji modeli neznam sad.
ako uzmes monitor s losim odazivom onda ce ti bit shebano u aa-u.. nista ne uzimaj vise od 16ms, to je kao neka granica za pucacine. sto manje to bolje
ako uzmes monitor s losim odazivom onda ce ti bit shebano u aa-u.. nista ne uzimaj vise od 16ms, to je kao neka granica za pucacine. sto manje to bolje
18 godina 10 mjeseci ago #14007
od razor
Replied by razor on topic Samsung sm913n >>iskustva s njim
Ja osobno nebi uzimo nist sto ima odaziv iznad 8ms, bas zbog igranja i filmova.
- deathwave
- Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #14011
od deathwave
Replied by deathwave on topic Samsung sm913n >>iskustva s njim
Sve ispod 12 ms je vise nego dobro jerbo ne vidis razliku. No da bi bio siguran uzmes LCD sa 8 i peri. Sto se tice tog monitora mislim da smo na lanu u rijeci imali priliku igrati na tom monitoru samo 17" inacici i vise nego zadovoljan sam bio.
18 godina 10 mjeseci ago #14013
od pisko
Replied by pisko on topic Samsung sm913n >>iskustva s njim
Ma fuckas LCD, nema do "starih" 19" monitora
p.s. ako vec imas viska love uskoro mi je rodjendan pa bi mi trebale Zalmanice
p.s. ako vec imas viska love uskoro mi je rodjendan pa bi mi trebale Zalmanice
18 godina 10 mjeseci ago #14014
od blento
Replied by blento on topic Samsung sm913n >>iskustva s njim
pogledaj malo XEROX monitore....cujem da su jebeno dobri...ak ne i najbolji......
Pogledaj malo newsgrupe comp.hardver.hr ...malo starije postovoe na google groups-ima...i onda pitas tamo ljude....
Pogledaj malo newsgrupe comp.hardver.hr ...malo starije postovoe na google groups-ima...i onda pitas tamo ljude....
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.379 sekundi