Samsung sm913n >>iskustva s njim

Više
18 godina 10 mjeseci ago #14029 od nrg
niste se uputili u ovaj za koji sam pitao..8ms matrica, na testovima 10ms..kazu super brza, bez duhova sa preljepim bojama..jedina mana je sto je samo vga i nema dvi port, no zato taj danak placa u nizoj, cak osjetno, cijeni..

no, gledah malo po njemackoj, pa cu si vjerojatno naruciti od tamo jedan..ono..930bf s 4ms dode oko 2400kn pa i manje ako se vrati merver..tu ga nema ispod 3k i nesto kunica..

stoga..veselim se tome..hehe

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Please Prijava to join the conversation.

• [vx]simple
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 9 mjeseci ago #14494 od [vx]simple
Replied by [vx]simple on topic Samsung sm913n >>iskustva s njim

NrG napisao: 2400kn pa i manje ako se vrati merver..tu ga nema ispod 3k i nesto kunica..

stoga..veselim se tome..hehe

Cisto informativno... Mehrwertsteuer ili MwSt. je isto sto i PDV !!! U njemackoj iznosi 16%, a u Hrvatskoj 22%. Onaj ko ti isplati njemacki PDV, taj ce ti i naplatiti hrvatski !!! Pa ti racunaj :)
Ja koristim Sony-ev TFT sa 12ms i jako sam zadovoljan. Tehnicki vrijeme odaziva svi proizvodjaci testiraju na svoj nacin, tako da taj navedeni podatak nije uvijek siguran ni tocan... gledaj na www.tomshardware.com .. za moj pojam je to najbolji online-mag za testiranje hardware-a ... :D ajte poz

Please Prijava to join the conversation.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.327 sekundi
Pokreće Kunena Forum