veza izmedju decka i djevojke...

Više
18 godina 10 mjeseci ago #14411 od [ctn]sluzavy_cro
Cuj nisam vas upoznao ali kao matorac mogu ti reci. Još je dobro dok se svađate, kad nestane tona onda je frka.
Mi muškarci smo totalne banane kad igramo na iskrenost, razumijevanje, kompromis, itd. , no to njima nakon nekog vremena dosadi i postaje nedovoljno. No jebi ga ako je vrijedna patnje onda trpi , ako nije miči ju od sebe i daj priliku drugoj :wink:

Please Prijava to join the conversation.

• blackhawk
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #14414 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic veza izmedju decka i djevojke...

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Cuj nisam vas upoznao ali kao matorac mogu ti reci. Još je dobro dok se svađate, kad nestane tona onda je frka.
Mi muškarci smo totalne banane kad igramo na iskrenost, razumijevanje, kompromis, itd. , no to njima nakon nekog vremena dosadi i postaje nedovoljno. No jebi ga ako je vrijedna patnje onda trpi , ako nije miči ju od sebe i daj priliku drugoj :wink:

Istinu zboriš Sluzy, teško je ipak sad dati savjet specifično za crazyjevu situaciju.Ono što je vidljivo iz tvog posta jest da si svakako zagrijan za tu curu,ako ona traži nešto drugo od onog što si napisao možda je vrijeme da promijeniš taktiku... :P Malo promjene u vezi može dobro doći ali ako te počne vući za nos usprkos tvome trudu pakiraj joj bagaje(po mljetski pakiraj joj kofere :D )

• [ctn]sdlord
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #14422 od [ctn]sdlord
Replied by [ctn]sdlord on topic veza izmedju decka i djevojke...

CraZy_ChrisSs napisao: inspriran cestim prepirkama i svadjicama sa svojom dragom curom odlucio sam da vas pitam za misljenje...

PRVA STVAR :

dali smatrate da je za odrzanje dobre i kvalitetne veze izmedju decka i cure najbitnija ISKRENOST,MEDJUSOBNA TOLERANCIJA,RAZUMJEVANJE i KOMPROMIS ... ???

Moja cura Goga: Svakako da je to važno, to je važno za sve dobre međuljudske odnose. Kod veze te osobine dodatno učvršćuju ljubav, ali potrebne su i neke sitnice bez kojih veza gubi smisao. Poput: želje, privlačnosti, zainteresiranosti, potrebe, volja ...

Ja: Najbitnija je ljubav (jedina bitna), recimo ja i Goga se nismo nikad posvađali (zajedno malo više od 4 g.), onak za prav, dok se moj frend stalno svađa sa curom i prekidal je par puta ali oni su i dalje zajedno.
Ljubav je ta(ona ljeći sve) barem za moj pojam veze. One "veze" iz koristi nisu veze.
Istinska Ljubav prema bogu nikad nije radi koristi.
Moral sam spomenut ovo zadnje radi onih priča da se ljubav gubi s godinama.

CraZy_ChrisSs napisao: DRUGA STVAR :

nase djevojke ili decki iz proslosti bez obzira kakav su trag i sjecanja u nama ostavili nisu zasluzili nikakvo ismijavanje i pljuvanje bez obzira sto nas sadasnji partner ih nije cak ni upoznao....???
:?: :?: :?: :(

Moja cura Goga: Bez obzira kakvi su bili naši partneri i bez obzira kakvo mi mišljenje imali o njima sigurno nisu zaslužili negativne ispade od druge strane.

Ja: Za čovjeka osim ljubavi je i važno da ne sudi.

Recimo to ovak osuda, mržnja, ruganje, strah (mogući razlozi),te će misli zaokupiti i nastaniti cijeli njezin svijet - to postaje sve zloćudniji krug

ovo zadnje uzeto iz jedne knjige

• egg3
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #14433 od egg3
Replied by egg3 on topic veza izmedju decka i djevojke...
NE VJERUJEM U VEZE IZMEDJU CURA I DECKI! :D :D
DANAS JE GAY IMATI CURU!MUHAHAHAH
NEZNAM STA DA TI KAZEM!TO SVE STO SI REKAO MOZE IMATI SMISLA SA TVOGA GLEDISTA ALI ONA SE NEMORA SLAGATI SA TVOJIM MISLJENJEM!TAKVE SU TI DANAS ZENE U VECINI SLUCAJEVA!HEBI GA.TKO JE JACI TAJ I TLACI
:D

Više
18 godina 10 mjeseci ago #14437 od jopke
ovaj...ja se voli svađati...tak da mi nije neka veza ako nema nesuglasica...onda tu nešto smrdi:)

a opet ako je previše toga...nađi drugu i to je to...ništa ne ide na silu, baš ništa 8)

Rest your trigger on my finger...

Više
18 godina 9 mjeseci ago #14453 od nrg
tesko je reci koji je recept za dobru vezu..

..recimo, i sam sam bio opterecen time sto treba reci, o cemu pricati, kako se ponasati..sve dok se nisam sam sa sobom u tome izborio, i odlucio biti otvoren i onakav kakav jesam, reci sto mislim i komentirati kako to zelim, nisam ni mislio da ce to biti toliko olaksanje..pogotovo sa sadasnjom zenom..polako sam kroz veze ucio kako i sto..naravno i trazio ono sto mi se svida..i uvijek u tome ima ona kocnica, koja te koci jer mislis da ces biti odbacen zbog necega ili se neces svidjeti drugoj strani..no zaboravljamo d akako god da mi postavimo svoju kulisu, druga strana ce sama izabrati dali se njoj ta predstava svida ili ne..sto god da mi napravili..

no, otvorenost, iskrenost i razumijevanje toliko opusta i otvara nove horizonte, da suocen s time dobivas jednostavno novu energiju, citaj nrgYu :lol: ,i jednostavno veseli kad to dosegnes..naravno, ima i ona crna strana, jer se ta iskrenost i otvorenost zna obiti o glavu..no uz dobrog partnera uz sebe, sve se to da proci..

jednostavno, moras imati svoj stav i naravno cijeniti tudi stav..misli se na par..svatko u danasnje vrijeme vuce na svoju stranu, svi smo pomalo jedinke koje se lakse nose s individualnim zivotom, vec s zivotom udvoje..novac,posao,jurenje za svime time, uzelo je danak da su se ljudi udaljili od veza i one pradavne veze izmedu dvoje ljudi..zato ti je vazno, puno pricati, biti otvoren i jednostavno dogovarati i graditi vezu..bez toga, tesko ces uspjeti..pogotovo ako je komunikacija jednostrana..budite si iskreni, i ako nejede, onda nejde..rez je uvijek tezak, no i najtezi rez zarasta, zar ne?

a kaj se tice pljuvanja o bivsima i slicnoga? otkuda vam ta tema? naravno, da se ne kosi s maloprije ispricanim, o otvorenosti i iskrenosti, treba o svemu razgovarati..no, tema o bivsima je jednostavno toliko prazna i bezvezna tema da nema sto traziti u normalnoj vezi..pogotovo usporedba, bilo u losem smislu poput moja bivsa je bolje pushila, ili u dobrom poput ti radis bolje kolace od bivse, nije nikako pozeljna ili dobra..

ako se postujete, i ako se volite, pogotovo ako vam je stalo do partnera, zar ce te ga onda sami podsjecati na bivseg partnera, te mu time skretati misli s vase veze? iz iskustva ti mogu reci da prica o bivsima nikuda ne vodi..samo samoga sebe upropastavas sa sumnjama i nekakvim usporedbama, a koje uopce nemaju nikakvog smisla..zato bi to trebala biti tabu tema..mozete se o svemu ispricati, no bolje je jednostavno tu temu izbjeci..ono, za mir i ljubav..

vjerujem da saznanje da imas vecega od bivseg budi u tebi spokoj, no dali bi i spoznaja da je imala i pet vecih isto tako zadovoljila tvoju mastu, ne vjerujem..stoga..necete nista izvuci iz price, a pogotovo iz svade o bivsima..

no, jedna je stvar koja se nesmije zaboraviti..NE SMIJU SE VRIJEDATI USPOMENE, ma kakve bile..dopustiti si da vrijedas necijeg bivsega, je jednostavno nedopustivo, i govori o tome da nemas ljudskosti u sebi..ako je netko volio nekoga, znaci da je u njemu i nesto nasao..ako taj sada voli tebe, ili obrnuto, znaci da ste nasli nesto u vama..i sad vrijedati vlastitu ljubav? stvarno nema smisla..

ima smisla ako zelis nekoga povrijediti..no onda ti je taj sve i rekao sto misli o vama i o vasoj vezi..zar ne?

eto..raspisao se tatica, no stvarno nema smisla raditi vec miljardu puta ponovljene greske u ljudskoj povijesti ljubavi..sjednite, popricajte, dobro se poshevite, i zakljucite koliko si znacite..budite si otvoreni, i tako cete si olaksati zivot..ako je dosao kraj vasoj vezi, nije dosao kraj svijeta..ako je to kriza, krize se prolaze..ako je to ljubomora, to je bolest i ona se da izljeciti..ako je to nesto peto, sami cete naci izlaz iz toga..samo budite strpljivi i tolerantni, te otvoreni i iskreni..to olaksava zivot 8)

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.449 sekundi
Pokreće Kunena Forum