- Zahvala primljena: 2
ctn :)
- mato
- Topic Author
- Posjetitelj
18 godina 9 mjeseci ago #14469
od mato
ctn :) was created by mato
www.codigest.org/ctn/
:lol:
Please Prijava to join the conversation.
- frida
- Posjetitelj
18 godina 9 mjeseci ago #14484
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
zamisli nas NUDE kako trckaramo po CSARu..i bacamo mosnje s velike vatre na hawka :lol: :lol: :lol: a zenski dio zatvara prolaz na northu khm cicama..
ili mi u assaultu, jurisamo kopljima naprijed, a one postavljaju zasjede sa svojim rupama da upadnemo u njih...ali to vec prelazi u sex..a mi smo ipak ozbiljan klan.. :twisted:
ili mi u assaultu, jurisamo kopljima naprijed, a one postavljaju zasjede sa svojim rupama da upadnemo u njih...ali to vec prelazi u sex..a mi smo ipak ozbiljan klan.. :twisted:
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
18 godina 9 mjeseci ago #14486
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic ctn :)
Zer nije bio neki multiplayer iz Half-life-a, gdje je bilo pregrsht doradjenih skinova, poput gole Lare Croft (slin, slin), nekog Bozic Bate i sl.
Mislim da bi to malo unelo zivosti u ionako dosadne mape. Koliko se sjecam tamo si mogao i spray-om napisat nest na zidu, eh to su bila vremena :roll:
Mislim da bi to malo unelo zivosti u ionako dosadne mape. Koliko se sjecam tamo si mogao i spray-om napisat nest na zidu, eh to su bila vremena :roll:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.392 sekundi