- Zahvala primljena: 0
ctn :)
18 godina 9 mjeseci ago #14492
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
je bila su to vremena..no ako mene pitas, bolje da porade na otklanjanju bugova, nego da daju jos vise mogucnosti da igra postane vece smece..jer mi najmanje trebaju klinci koji bi letali na metli po csaru :lol: :lol:
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Please Prijava to join the conversation.
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
18 godina 9 mjeseci ago #14495
od crazy_chrisss
Bilo je jos takvih mogucnosti u Return to the castle of Wolfenstein kad svi mogao sve enemy-e pretvorit u gole zenke zamamnih oblina ...ko bi pucao na njih dok tako gole trce prema tebi he he ....
a u Half life - u i CS oduvijek pa i sad (u novijim verzijama) mozes ostvljat svoj spray logo po zidovima ....cak ga mozes i sam izdizajnirat u Pfotoshopu i prebacis ga u direktorij i imas ga u igri....di gi mi stigli kad bi na Csaru mjesto ubijanja ostavljali CTN logo po svim zidovima....he he.. :lol: :lol:
Replied by crazy_chrisss on topic ctn :)
[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Zer nije bio neki multiplayer iz Half-life-a, gdje je bilo pregrsht doradjenih skinova, poput gole Lare Croft (slin, slin), nekog Bozic Bate i sl.
Mislim da bi to malo unelo zivosti u ionako dosadne mape. Koliko se sjecam tamo si mogao i spray-om napisat nest na zidu, eh to su bila vremena :roll:
Bilo je jos takvih mogucnosti u Return to the castle of Wolfenstein kad svi mogao sve enemy-e pretvorit u gole zenke zamamnih oblina ...ko bi pucao na njih dok tako gole trce prema tebi he he ....
a u Half life - u i CS oduvijek pa i sad (u novijim verzijama) mozes ostvljat svoj spray logo po zidovima ....cak ga mozes i sam izdizajnirat u Pfotoshopu i prebacis ga u direktorij i imas ga u igri....di gi mi stigli kad bi na Csaru mjesto ubijanja ostavljali CTN logo po svim zidovima....he he.. :lol: :lol:
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.407 sekundi