FarCry

Više
18 godina 6 mjeseci ago #16792 od nrg
FarCry was created by nrg
help..

igrao sam to punoooo prije..sad dobih dvd od frenda, pa sam si pozelio vidjeti far na ovom stroju koji sada imam..3.2 64 amd sa 850xt..ono..na atlonu i 9800 pro mi je super radio..

instalira se upravo..a i taman ce mi valjda klinci dat da odigram malo :lol:

nego..help je sljedeci..trebam pokoji SAVE...ja sam prije stigao..hmmm prosao sam prosao sam...hmmm..i kamp s cudovistima...i usao u onu bazu di nekog kapetana moras kilnut..hmm jesam li dalje dosao..neznam vise ni sam..

pa ako tko ima pokoji save, nek mi posalje na mail..THX :wink:

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 6 mjeseci ago #16804 od glavonja
Replied by glavonja on topic FarCry

NrG napisao: help..

igrao sam to punoooo prije..sad dobih dvd od frenda, pa sam si pozelio vidjeti far na ovom stroju koji sada imam..3.2 64 amd sa 850xt..ono..na atlonu i 9800 pro mi je super radio..

instalira se upravo..a i taman ce mi valjda klinci dat da odigram malo :lol:

nego..help je sljedeci..trebam pokoji SAVE...ja sam prije stigao..hmmm prosao sam prosao sam...hmmm..i kamp s cudovistima...i usao u onu bazu di nekog kapetana moras kilnut..hmm jesam li dalje dosao..neznam vise ni sam..

pa ako tko ima pokoji save, nek mi posalje na mail..THX :wink:

imam ti ja i to puuuunnoooo save...daj mi MSN ili mail pa ti posaljem....pm-aj me!!!! :lol:

Više
18 godina 6 mjeseci ago #16807 od nrg
Replied by nrg on topic FarCry
ma zapravo...

igrat cu ga ispocetka..ono, upalio sam postavke na very high...SVE!! cak i antialiasing na 6x...ono, sve UBER..

MRAKkKkKkKkKkK !!!!

fakat sam ocekivao onak, trzanje i tak to..kad tamo NISTA..a kako tek izgledaju neprijatelji..istetovirani, presijavaju im se pancirke..bump texture..

aiiiii kako ce tek izgledat farcry 2...

do njega..uzivat cu si po koju minutu u jedinici...nema smisla sada s ovakvom grafikom igrat od pola..

e da..zaboravih zvuk..prije sam imao 5.1 zvuk, no nisam imao EAX...mogao bi reci da igra ima vjerojatno najbolje semplove oruzja i okoline od sveg sto sam igrao do sada..a dolby je vrlo uvjerljiv..zalmanice su dosle na svoje.. :lol:

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.376 sekundi
Pokreće Kunena Forum