Za wannabe hakere i ostalu bagru
18 godina 5 mjeseci ago #17169
od razor
Replied by razor on topic Za wannabe hakere i ostalu bagru
Kako god bilo, na net nemozes nego da ides preko nekog accounta. Odkrit preko kojeg je najmanji problem i to se lock-a. A dalje, neka vlasnik accounta ganja tko mu je iskoristio account
Please Prijava to join the conversation.
- pwc_grinder
- Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17183
od pwc_grinder
a ak me nemre naći
viš da se može
a za lockani acc me baš briga ko i za njegovog vlasnika
ko mu je kriv kaj se nezna zaštititi
Replied by pwc_grinder on topic Za wannabe hakere i ostalu bagru
Razor napisao: Kako god bilo, na net nemozes nego da ides preko nekog accounta. Odkrit preko kojeg je najmanji problem i to se lock-a. A dalje, neka vlasnik accounta ganja tko mu je iskoristio account
a ak me nemre naći
viš da se može
a za lockani acc me baš briga ko i za njegovog vlasnika
ko mu je kriv kaj se nezna zaštititi
- pwc_grinder
- Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17184
od pwc_grinder
Replied by pwc_grinder on topic Za wannabe hakere i ostalu bagru
18 godina 5 mjeseci ago #17185
od razor
Hehe...forum PMF-a
Al bitna stvar je da se krajnjeg korisnika moze zastititi.
Al bitna stvar je da se krajnjeg korisnika moze zastititi.
18 godina 5 mjeseci ago #17228
od zwer
Replied by zwer on topic Za wannabe hakere i ostalu bagru
e, a kaj ak se spojim na besplatni net posluzitelj preko wirelessa i sjebem nekome nesto, kaj ce iksljuciti?? kitu marijanovu!!! mogu se sa PSP.om spojit sa cvjetnog ili sa laptopom ili sa nekim boljim modernijim mobitelom i jebat mamu svima na forumu i hackat ga i kaj ti ko moze...
??? kaj u tom slucaju napravit??? nista!!!
??? kaj u tom slucaju napravit??? nista!!!
18 godina 5 mjeseci ago #17231
od razor
Iskljucit ce se posluzitelj s kojeg si isao. Npr. Ja se spojim na wireless i sjebem nesto. Zakljucava se username od wirelesa (jer si isao preko njega). i najebes ne samo ti (jer vise nemozes na net preko njega) nego i svi ostali. Pa se ti onda objasnjavaj s njima
Ukratko, kako god isao na net, prk mobitela, prek wirelessa, prek ceg god, moras ic preko negko internet racuna. Ako nesto napravis i budes priajvljen, zakljucava se taj internet racun. Pa sad...jel to tvoj racun, od tvoje tektke, neke wireless udruge ili firme...jebe se provajderu. On ce zakljucat a onda neka vlasnik racuna ganja tebe (ak te moze nac)
Ukratko, kako god isao na net, prk mobitela, prek wirelessa, prek ceg god, moras ic preko negko internet racuna. Ako nesto napravis i budes priajvljen, zakljucava se taj internet racun. Pa sad...jel to tvoj racun, od tvoje tektke, neke wireless udruge ili firme...jebe se provajderu. On ce zakljucat a onda neka vlasnik racuna ganja tebe (ak te moze nac)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.435 sekundi