Za wannabe hakere i ostalu bagru

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17169 od razor
Kako god bilo, na net nemozes nego da ides preko nekog accounta. Odkrit preko kojeg je najmanji problem i to se lock-a. A dalje, neka vlasnik accounta ganja tko mu je iskoristio account :D

Please Prijava to join the conversation.

• pwc_grinder
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17183 od pwc_grinder
Replied by pwc_grinder on topic Za wannabe hakere i ostalu bagru

Razor napisao: Kako god bilo, na net nemozes nego da ides preko nekog accounta. Odkrit preko kojeg je najmanji problem i to se lock-a. A dalje, neka vlasnik accounta ganja tko mu je iskoristio account :D

a ak me nemre naći :) :)

viš da se može
a za lockani acc me baš briga ko i za njegovog vlasnika

ko mu je kriv kaj se nezna zaštititi

• pwc_grinder
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17184 od pwc_grinder
Replied by pwc_grinder on topic Za wannabe hakere i ostalu bagru
btw našao sam ti i onu stranicu s slike

degiorgi.math.hr/forum/ tam je vsego admin :)

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17185 od razor
Hehe...forum PMF-a :D
Al bitna stvar je da se krajnjeg korisnika moze zastititi.

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17228 od zwer
e, a kaj ak se spojim na besplatni net posluzitelj preko wirelessa i sjebem nekome nesto, kaj ce iksljuciti?? kitu marijanovu!!! mogu se sa PSP.om spojit sa cvjetnog ili sa laptopom ili sa nekim boljim modernijim mobitelom i jebat mamu svima na forumu i hackat ga i kaj ti ko moze...

??? kaj u tom slucaju napravit??? nista!!!

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17231 od razor
Iskljucit ce se posluzitelj s kojeg si isao. Npr. Ja se spojim na wireless i sjebem nesto. Zakljucava se username od wirelesa (jer si isao preko njega). i najebes ne samo ti (jer vise nemozes na net preko njega) nego i svi ostali. Pa se ti onda objasnjavaj s njima :D
Ukratko, kako god isao na net, prk mobitela, prek wirelessa, prek ceg god, moras ic preko negko internet racuna. Ako nesto napravis i budes priajvljen, zakljucava se taj internet racun. Pa sad...jel to tvoj racun, od tvoje tektke, neke wireless udruge ili firme...jebe se provajderu. On ce zakljucat a onda neka vlasnik racuna ganja tebe (ak te moze nac)

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.435 sekundi
Pokreće Kunena Forum