- Zahvala primljena: 12
glodavac
18 godina 6 mjeseci ago #16979
od jopke
da ali ovdje se radi o misevima ispod 200 kn...i moj savjet ti je Microsoft!
genius ne dolazi u obzir.
A ovaj Logitec... mislim da je taj bio na turniru u gorici i smeće je.
Dakle ostaje ti Microsoft kojeg btw. ja koristim (isti taj... mislim da kosta nekih 120kn) i zadovoljan sam sa njim.
svakako da je nekakav Logitec od 400kn bolji ali osobno smatram da se ne isplati dati 300kn više.
genius ne dolazi u obzir.
A ovaj Logitec... mislim da je taj bio na turniru u gorici i smeće je.
Dakle ostaje ti Microsoft kojeg btw. ja koristim (isti taj... mislim da kosta nekih 120kn) i zadovoljan sam sa njim.
svakako da je nekakav Logitec od 400kn bolji ali osobno smatram da se ne isplati dati 300kn više.
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 6 mjeseci ago #16982
od loklar
hmm... baš sam sinoć testirao MICROSOFT Intelli Mouse Optical,
u odnosu na trenutno smeće od miša kojeg imam ovaj mi je vrlo dobar,
jedino mi nije baš legao u šaku i malo mi je čudan točkić, pregrub za okretanje i preosjetljiv na klikanje ( više puta mi se dogodilo da sam ga kliknuo dok sam ga okretao).
da nebi bilo zabune , miš je nov...
a ovaj logitech G1 nije bio na turniru, koliko sam vidio to je mx 510 bez nekoliko tipki i simetrično dizajniran...
hm... vidjet ću još...
u odnosu na trenutno smeće od miša kojeg imam ovaj mi je vrlo dobar,
jedino mi nije baš legao u šaku i malo mi je čudan točkić, pregrub za okretanje i preosjetljiv na klikanje ( više puta mi se dogodilo da sam ga kliknuo dok sam ga okretao).
da nebi bilo zabune , miš je nov...
a ovaj logitech G1 nije bio na turniru, koliko sam vidio to je mx 510 bez nekoliko tipki i simetrično dizajniran...
hm... vidjet ću još...
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.450 sekundi