Brazil

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17188 od razor
Brazil was created by razor
Nisam neki obozavatelj nogometa. Jedino sto gledam su nastupi nase repke i tu i tamo neku vazniju tekmu Dinama. Al ljudi bozji, ovo ostavlja bez daha bilokoga:

... rch=brazil

Kad se samo sjetim da ce nasi igrati na Svjetskom, prvu tekmu protiv njih....

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17190 od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Brazil
super je clip....Ali Stjepane....STVARNO nisam mislio da ces TI postat nesto o nogometu.... :D

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17191 od razor
Replied by razor on topic Brazil
Pa tocno to! Kuzis...fakat ja nemam pojma o nogacu i ne jebe me ko je pobjedio u ovogodisnjoj ligi prvaka...il ko ce pobjediti...il votever, al kad sam ovo vidio...mislim...strasni su, nema sta.

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17192 od mato
Replied by mato on topic Brazil
ma sjetit cemo se mi njima obitelji :lol: www.sendspace.com/file/fysjta evo jedna pjesmica :wink:

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17213 od nrg
Replied by nrg on topic Brazil
lijepo.

nekaj poput onih NIKE spotova. ima 'sica i nogach. i fini break dance. 'sica je totalna mrakacha..no i nogach je fenomeno..

ak' nije hewy..budem up..

ma totalno znam da je IGRAT nogach furka. naig'o se kocke i dvorane. i mada danas to nigdje ne vidim..naigrali se glava-noga ko klinci..ono..dva gola..cetiri drva..recimo 2v2..prvi pucas glavom, moras dat' gol..ako obrane, ili fulas, pocne tekma..steta kaj klinci danas to ne igraju..

mada mi nekak dvorana najdraza 8)

al' bas da je neka groznica za SP.. :wink:

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.420 sekundi
Pokreće Kunena Forum