- Zahvala primljena: 0
Grafulja
18 godina 4 mjeseci ago #17589
od zwer
by the way prodam vam ja 6600GT ak je tko zainteresiran, ali moja je gainward golden sample i ima vivo, dual dvi, 128mb gddr3... za 800 kn, u hg spotu je 1150 kn ista takva... i da na mojoj je silencer cooler jer me živcirala buka standard coolera... on me koštao još 160 kn i s tim da sam ja kupio tu karticu kad je bila 1600 kn...
jest da za koju kunu više kupite novu ali bez viva i silencera... tak da urazimite moju cijenu...
jest da za koju kunu više kupite novu ali bez viva i silencera... tak da urazimite moju cijenu...
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 4 mjeseci ago #17593
od pisko
sli je u kurcu sto se tice igra.... ne radi dobro, pola igri se brejka i ne radi dobro, tak da bjezite od sli-a jer je to profulano totalno!
bolje je kupit jednu jacu karticu nego dat pare za dvije iste i stavit u sli mod!
bolje je kupit jednu jacu karticu nego dat pare za dvije iste i stavit u sli mod!
18 godina 4 mjeseci ago #17598
od zwer
a dok igras aa, pitaj ljude dal ima tko sli, 10 njih ce se javit da ima sli... što znači da im dobro radi...
Pisko napisao: sli je u kurcu sto se tice igra.... ne radi dobro, pola igri se brejka i ne radi dobro, tak da bjezite od sli-a jer je to profulano totalno!
a dok igras aa, pitaj ljude dal ima tko sli, 10 njih ce se javit da ima sli... što znači da im dobro radi...
18 godina 4 mjeseci ago #17600
od pisko
looool, 10 ljudi ima sli a sveukupno reganih ima oko 7mil. daj molim te!!
zwer napisao:
Pisko napisao: sli je u kurcu sto se tice igra.... ne radi dobro, pola igri se brejka i ne radi dobro, tak da bjezite od sli-a jer je to profulano totalno!
looool, 10 ljudi ima sli a sveukupno reganih ima oko 7mil. daj molim te!!
- bipe
- Posjetitelj
18 godina 4 mjeseci ago #17604
od bipe
Replied by bipe on topic Grafulja
pitajte unleaded-a kolko mu struje guta SLI... prokleti 1KW!!!
a za sto?
za to da ak ti nedo bog crkne jedna iz sli-a, a serija se vise ne proizvodi mozes sjest i plakat, il listat po oglasniku u nadi da netko prodaje istu...
ak bas zelite nes sto ce vam gutat struju i radit u paru, ati crossfire je zakon, jedna crossfire kartica i bilo koja iz X serije radi u paru (mislim cak i x300 :lol: ), uz to se jos mozete qrcit da ste jedni od rijetkih koji je imaju :twisted:
a za sto?
za to da ak ti nedo bog crkne jedna iz sli-a, a serija se vise ne proizvodi mozes sjest i plakat, il listat po oglasniku u nadi da netko prodaje istu...
ak bas zelite nes sto ce vam gutat struju i radit u paru, ati crossfire je zakon, jedna crossfire kartica i bilo koja iz X serije radi u paru (mislim cak i x300 :lol: ), uz to se jos mozete qrcit da ste jedni od rijetkih koji je imaju :twisted:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.423 sekundi