Grafulja

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17589 od zwer
Replied by zwer on topic Grafulja
by the way prodam vam ja 6600GT ak je tko zainteresiran, ali moja je gainward golden sample i ima vivo, dual dvi, 128mb gddr3... za 800 kn, u hg spotu je 1150 kn ista takva... i da na mojoj je silencer cooler jer me živcirala buka standard coolera... on me koštao još 160 kn i s tim da sam ja kupio tu karticu kad je bila 1600 kn...

jest da za koju kunu više kupite novu ali bez viva i silencera... tak da urazimite moju cijenu...

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17593 od pisko
Replied by pisko on topic Grafulja
sli je u kurcu sto se tice igra.... ne radi dobro, pola igri se brejka i ne radi dobro, tak da bjezite od sli-a jer je to profulano totalno!

bolje je kupit jednu jacu karticu nego dat pare za dvije iste i stavit u sli mod!

[img
<br>

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17598 od zwer
Replied by zwer on topic Grafulja

Pisko napisao: sli je u kurcu sto se tice igra.... ne radi dobro, pola igri se brejka i ne radi dobro, tak da bjezite od sli-a jer je to profulano totalno!

bolje je kupit jednu jacu karticu nego dat pare za dvije iste i stavit u sli mod!

a dok igras aa, pitaj ljude dal ima tko sli, 10 njih ce se javit da ima sli... što zna&#269;i da im dobro radi...

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17600 od pisko
Replied by pisko on topic Grafulja

zwer napisao:

Pisko napisao: sli je u kurcu sto se tice igra.... ne radi dobro, pola igri se brejka i ne radi dobro, tak da bjezite od sli-a jer je to profulano totalno!

a dok igras aa, pitaj ljude dal ima tko sli, 10 njih ce se javit da ima sli... što zna&#269;i da im dobro radi...

looool, 10 ljudi ima sli a sveukupno reganih ima oko 7mil. daj molim te!!

[img
<br>

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17603 od jopke
Replied by jopke on topic Grafulja
koji ste vi likovi..........

Rest your trigger on my finger...

• bipe
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 4 mjeseci ago #17604 od bipe
Replied by bipe on topic Grafulja
pitajte unleaded-a kolko mu struje guta SLI... prokleti 1KW!!!

a za sto?

za to da ak ti nedo bog crkne jedna iz sli-a, a serija se vise ne proizvodi mozes sjest i plakat, il listat po oglasniku u nadi da netko prodaje istu...

ak bas zelite nes sto ce vam gutat struju i radit u paru, ati crossfire je zakon, jedna crossfire kartica i bilo koja iz X serije radi u paru (mislim cak i x300 :lol: ), uz to se jos mozete qrcit da ste jedni od rijetkih koji je imaju :twisted:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.423 sekundi
Pokreće Kunena Forum