- Zahvala primljena: 2
...evo nesto korisno za sve...
19 godina 9 mjeseci ago #1779
od blento
Replied by blento on topic ...evo nesto korisno za sve...
pa imao sam ja neki screen saver koji bi napisao samo sto hoces i on ti vrti 360 stupnjeva......ovo njegovo cak niti nije vrtilo 360stupnjeva...
aaaa i imas to u nekim programim da napravis...ne znam sad tocno koji.......nije ti potrebno bit programer za to...
aaaa i imas to u nekim programim da napravis...ne znam sad tocno koji.......nije ti potrebno bit programer za to...
Please Prijava to join the conversation.
- proud#
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1781
od proud#
Replied by proud# on topic ...evo nesto korisno za sve...
i avatari ok pa zakon je CTN samo zuto s bjelim ??!?!?!?!
19 godina 9 mjeseci ago #1785
od razor
Replied by razor on topic ...evo nesto korisno za sve...
Hm..ok...mozda sam ja tu nesto promasio al kakve veze ima programiranje sa izradom 3d avatara, tj. 3d animacija????
Da potvrdim svoje stajaliste dat cu vam i dokaz.
Npr....JA....ja nisam nikakav programer. Isstina da znam C i tako to al nikad nisam svoje "pprogramerske" sposobnosti koristio u 3d animaciji. A napravio sam ih vise nego par. Za koju minutu ce pod Downloads biti jedna 3d animacija. Inace nju sam radio za jednog prijatelja prije...hm...3 ili 4 godine. Al Sad cu ju posvetit nasem dragom dobrotvoru Blenti....vidjet cete zasto.
E da..ako vam se svidi, doradit cu ju i stavit CTN u nju.
E da...mali edit...animacija iam 2mb....nadam se da nije previse.
Da potvrdim svoje stajaliste dat cu vam i dokaz.
Npr....JA....ja nisam nikakav programer. Isstina da znam C i tako to al nikad nisam svoje "pprogramerske" sposobnosti koristio u 3d animaciji. A napravio sam ih vise nego par. Za koju minutu ce pod Downloads biti jedna 3d animacija. Inace nju sam radio za jednog prijatelja prije...hm...3 ili 4 godine. Al Sad cu ju posvetit nasem dragom dobrotvoru Blenti....vidjet cete zasto.
E da..ako vam se svidi, doradit cu ju i stavit CTN u nju.
E da...mali edit...animacija iam 2mb....nadam se da nije previse.
19 godina 9 mjeseci ago #1789
od dax
Ok, ajde, možda sam se malo krivo izrazio :roll: :oops:
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic ...evo nesto korisno za sve...
Razor napisao: Hm..ok...mozda sam ja tu nesto promasio al kakve veze ima programiranje sa izradom 3d avatara, tj. 3d animacija????
Ok, ajde, možda sam se malo krivo izrazio :roll: :oops:
I torture and kill young turtles.
- jazavac
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1793
od jazavac
Replied by jazavac on topic ...evo nesto korisno za sve...
covecee ucio sam 4 godine lat u skoli i nema rijecnika pogotovo ovi kompjuterski koji ce ti recenice smisleno prevest samo rijeci pohvata ,i to samo ima p k gresaka tako da ti je bolje sam to rucno napravitPsYcHo_AnALysE napisao: rijesnik koji prevodi skoro sve a zanimljiv je za one koji se muce s latinskim (u skoli) ima i latinski....
intertran.tranexp.com/Translate/result.shtml
...da se iskupim za onu prometnu nesrecu...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.386 sekundi