Da vas vidim :)

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17587 od zwer
Replied by zwer on topic Da vas vidim :)
ma to su pljuga pitanja, ali kaj se tiće odgovora na prvo pitanje, to ovisi kolko ti treba da zaspiš... jer ak legneš u 8 neces odma i zaspati, a isto tako ja budilicu nebi čuo da je na megafon spojena pa si vi mislite kolko cu spavati!!

Please Prijava to join the conversation.

• snake
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 4 mjeseci ago #17594 od snake
Replied by snake on topic Da vas vidim :)
test ima gresku.

pitanje pod brojem 6. Lijecnik ti da tri tablete da pijes jednu svakih pola sata. Koliko ces dugo piti tablete?
odgovor pise "sat i pol" a to nije tocno, tocan odgovor je sat vremena.

da obrazlozim. kada popijes prvu tabletu vrijeme se pocne brojat od 0, kada prode 30 minuta popijes drugu tabletu a kada prode jos 30 popijes trecu i zavrsio si pit tablete, ukupno vrijeme 1h. 8) :twisted:

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17612 od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Da vas vidim :)

snake napisao: test ima gresku.

pitanje pod brojem 6. Lijecnik ti da tri tablete da pijes jednu svakih pola sata. Koliko ces dugo piti tablete?
odgovor pise "sat i pol" a to nije tocno, tocan odgovor je sat vremena.

da obrazlozim. kada popijes prvu tabletu vrijeme se pocne brojat od 0, kada prode 30 minuta popijes drugu tabletu a kada prode jos 30 popijes trecu i zavrsio si pit tablete, ukupno vrijeme 1h. 8) :twisted:

NI TO nije tocan odgovor...Tocan odgovor bio bio da cu/ces pit tablete dok ti ne istekne kutija/terapija/kura ...tj onoliko koliko ti doktor propise da ih pijes... :) )))))) zar ne ?

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17613 od razor
Replied by razor on topic Da vas vidim :)
kris...nisi procito cijelo pitanje. U pitanju jasno pise samo 3 tablete...

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17626 od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Da vas vidim :)

Razor napisao: kris...nisi procito cijelo pitanje. U pitanju jasno pise samo 3 tablete...

JEBOTE SAD SAM ISPAO NAJVECI KREEEETEEEN NA FORUMU....JAAAOO....vrucina me opizdila u glavu....nisam uopce skuzio dio sa 3 tablete....kreten...nemoj te citat post...i nemojte mi zamjerit... :) )

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17627 od rudlava
Replied by rudlava on topic Da vas vidim :)
Oprosteno ti je vrucina cudno dijeluje na ljude :)

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.482 sekundi
Pokreće Kunena Forum