- Zahvala primljena: 0
Da vas vidim :)
18 godina 4 mjeseci ago #17587
od zwer
Replied by zwer on topic Da vas vidim :)
ma to su pljuga pitanja, ali kaj se tiće odgovora na prvo pitanje, to ovisi kolko ti treba da zaspiš... jer ak legneš u 8 neces odma i zaspati, a isto tako ja budilicu nebi čuo da je na megafon spojena pa si vi mislite kolko cu spavati!!
Please Prijava to join the conversation.
- snake
- Posjetitelj
18 godina 4 mjeseci ago #17594
od snake
Replied by snake on topic Da vas vidim :)
test ima gresku.
pitanje pod brojem 6. Lijecnik ti da tri tablete da pijes jednu svakih pola sata. Koliko ces dugo piti tablete?
odgovor pise "sat i pol" a to nije tocno, tocan odgovor je sat vremena.
da obrazlozim. kada popijes prvu tabletu vrijeme se pocne brojat od 0, kada prode 30 minuta popijes drugu tabletu a kada prode jos 30 popijes trecu i zavrsio si pit tablete, ukupno vrijeme 1h. :twisted:
pitanje pod brojem 6. Lijecnik ti da tri tablete da pijes jednu svakih pola sata. Koliko ces dugo piti tablete?
da obrazlozim. kada popijes prvu tabletu vrijeme se pocne brojat od 0, kada prode 30 minuta popijes drugu tabletu a kada prode jos 30 popijes trecu i zavrsio si pit tablete, ukupno vrijeme 1h. :twisted:
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Less
Više
18 godina 4 mjeseci ago #17612
od crazy_chrisss
NI TO nije tocan odgovor...Tocan odgovor bio bio da cu/ces pit tablete dok ti ne istekne kutija/terapija/kura ...tj onoliko koliko ti doktor propise da ih pijes... )))))) zar ne ?
Replied by crazy_chrisss on topic Da vas vidim :)
snake napisao: test ima gresku.
NI TO nije tocan odgovor...Tocan odgovor bio bio da cu/ces pit tablete dok ti ne istekne kutija/terapija/kura ...tj onoliko koliko ti doktor propise da ih pijes... )))))) zar ne ?
18 godina 4 mjeseci ago #17613
od razor
Replied by razor on topic Da vas vidim :)
kris...nisi procito cijelo pitanje. U pitanju jasno pise samo 3 tablete...
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Less
Više
18 godina 4 mjeseci ago #17626
od crazy_chrisss
JEBOTE SAD SAM ISPAO NAJVECI KREEEETEEEN NA FORUMU....JAAAOO....vrucina me opizdila u glavu....nisam uopce skuzio dio sa 3 tablete....kreten...nemoj te citat post...i nemojte mi zamjerit... )
Replied by crazy_chrisss on topic Da vas vidim :)
Razor napisao: kris...nisi procito cijelo pitanje. U pitanju jasno pise samo 3 tablete...
JEBOTE SAD SAM ISPAO NAJVECI KREEEETEEEN NA FORUMU....JAAAOO....vrucina me opizdila u glavu....nisam uopce skuzio dio sa 3 tablete....kreten...nemoj te citat post...i nemojte mi zamjerit... )
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.482 sekundi