- Zahvala primljena: 2
ZA JONESA VARALICU :D
- mato
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1800
od mato
ZA JONESA VARALICU :D was created by mato
supak si vidio da vas dvoje uz sve varanje niste mi do testisa hahhahaha jesam vas ko budale razbio ajd opet dodite jadnici :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: e ljudi jones i jos jedan golden shower se zove na sfscar su nesto kao varali al su dobili od nize potpisanog po tamburi jooj uljepsali ste mi dan e i veze nemate ajd vidimo se srdacno vas crkli majci
Please Prijava to join the conversation.
- proud#
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1801
od proud#
Replied by proud# on topic ZA JONESA VARALICU :D
lol mato
19 godina 9 mjeseci ago #1802
od blento
Replied by blento on topic ZA JONESA VARALICU :D
...matoooo iz neba pa u rebra!?.....mozes ti nama koji malo slabije koprehendamo ( mislim na onog gore koji se samo smije..a kladim se da ne zna TOCNO zasto).....malkice to boljšije objasnit...ko di ---šta--gdje..kako...koliko...zasto....ajmeeee...?...
- mato
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1804
od mato
Replied by mato on topic ZA JONESA VARALICU :D
ma ovo sam napisao za jonesa ak naleti na forum znat ce on o cemu se radi al evo samo za tebe dragi zvonko vako dodos ja na sfscar kad tamo tip sa100 honora golden shower i jones al se zove drukcije nekako: x-1.....vidilo se odma da su citeri svaki po 10 kilova kia 0 ili1 plus honor 100? gospodin jones mi se odmah predstavio i ljubazno javio sa :vi ste svi ctn pederi a ja da sam cigan,zidov i itd i tako naletih na tog golden showera i ubih govno a on mene optuzi da varam da ne duljim njih dvoje su mi naljetali na rpg svaku rundu hahahhahah tako da su se pokupili sa servera e i vrijedali su me na losem engleskom tako da nisam nista razumio jel sad bolje zvonko?
19 godina 9 mjeseci ago #1805
od razor
Replied by razor on topic ZA JONESA VARALICU :D
Taj Jones jos uvjek vara??? Koja pedercina.
Majku mu....bas mi je sad drago da je izletio iz klana bez ikakvog upozorenja. Pzdek obicni.
Majku mu....bas mi je sad drago da je izletio iz klana bez ikakvog upozorenja. Pzdek obicni.
- sibo
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1812
od sibo
Replied by sibo on topic ZA JONESA VARALICU :D
-- Good Job Soldier Mato!! :lol:
Možda bi trebao mijenjati nick u ..recimo... um...neka bude neki gadan nick koji ulijeva strah i puni gaće cheaterima! (A i ostalima..hihihi) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrav
T
Možda bi trebao mijenjati nick u ..recimo... um...neka bude neki gadan nick koji ulijeva strah i puni gaće cheaterima! (A i ostalima..hihihi) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrav
T
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.415 sekundi