PIKNIK!!!!!

Više
18 godina 4 mjeseci ago #18173 od blento
Replied by blento on topic PIKNIK!!!!!
Ja bum dosao....samo sad sam jako umoran pa idem odspavati malo...
o cugi i hrani jos razmislim.... :lol: ..moram vidjeti hocu li morati i raditi?...

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Sry opet ja imama problema sa LPG, moram mjenjat svjećice i razvodne kablove da bi vidli da li je u tome kvar. Pošto su mi kablovi oko 600 kn a kraj mjeseca sry nemam sredstava za picnic, sry još jednom.
Molim vise slikica za galeriju, a ne da slinim na par komada :cry:

eee...ne znam koliko pratis newsgrupe...al tamo je dosta ljudi nedavno imalo velikih problema sa plinom.....i rjesenje je bilo da je PRO-plin uvezao nekli prljavi plin..i sjebao jako jako puno automobila....
dobra vjest je da se moze popraviti...i ako je to posrijedi..mozes popraviti automobil..i odnjeti racun u PRO-plin..pa ti isplate stetu...
no za sve informacije..malo se vise raspitaj i pogledaj stare postove na newsgrupama

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 4 mjeseci ago #18174 od razor
Replied by razor on topic PIKNIK!!!!!

stagger_lee napisao:

BlackHawk napisao: kako legendarno "opisivanje" mjesta za piknik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kao da ga planiramo raketirati a ne posjetiti :)

ako Loki donese gorivo nikad i neznas. Neki od nas ce definitivno bit ko....rakete.....*khmivanakhm*...uh to kasljanje :D

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18179 od zwer
Replied by zwer on topic PIKNIK!!!!!
e jebiga, od mene ništa ovaj put... idem nocas na more... sad si idem malo odigrat jos zadnju partiju...

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18242 od rudlava
Replied by rudlava on topic PIKNIK!!!!!
Ovako posto nikog nema u subotu u zg Osim nas par Razor Staggy.Nrg i LOki piknik se odgada....ali zato idemo u ZOO:) ako je neko zainteresiran neka bude tamo u pol 4

bay

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18254 od blento
Replied by blento on topic PIKNIK!!!!!
pa i ja sam u ZG..i rekao sam da cu doci....
anivej..meni odgovara i ZOO...cak mi i vrijeme bolje pase...a i udaljenost od stana....

nista dogovorimo se jos sutra....

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18279 od dean
Replied by dean on topic PIKNIK!!!!!
Blento ne idi u zoo zadržat će te pod ČUDNOVATE KLJUNAŠE:D

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.850 sekundi
Pokreće Kunena Forum