spam! brisi admin ako oces poslje

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18579 od loklar
jel mi može netko objasniti što je to spam?
hvala!

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18582 od rudlava
ŠTA JE SPAM

Spam je svaka poruka (email, news, ICQ i ostalo) koju primatelj nije tražio, koju nije želio da dobije i ako se on izjasni da se radi o takvim slučaju.

- pod "nije tražio" smatra se nije se direktno izjasnio da od nekog konkretnog pošiljaoca dobije određeni email

- pod "nije želio" smatra se da primatelj nije zainteresiran za informaciju koju je dobio putem email-a

- pod "izjasni" smatra se da se korisnik direktno izjasni da određeni mail nije tražio i da nije želio da ga dobije

Samo ako su ova tri uslova ispunjena, poruka je spam.

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18585 od loklar
buhahahahahahahhahahahahaa :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SPAM

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18588 od nrg
S P A M

S P A M

S P A M

S P A M

S P A M

S P A M

S P A M

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18589 od nrg
S P A M

S P A M

S P A M

S P A M

S P A M

S P A M

S P A M

S P A M

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18590 od nrg
S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M S P A M

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.531 sekundi
Pokreće Kunena Forum