- Zahvala primljena: 0
Pozdrav!
- gnjida
- Topic Author
- Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18480
od gnjida
Pozdrav! was created by gnjida
Evo iskoristio bih priliku da vas sve lijepo pozdravim i poželim puno ljubavi i sreće Čujem da ste imali neke probleme na našem serveru,da je bilo nekih nesuglasica i prepucavanja,ali to je samo dokaz koliko ova igra u nas unosi adrenalina i emocija,a neki ljudi je doživljavaju i malo preozbiljno(možda sam i ja medju njima )Sve u svemu,ne bi trebalo biti tu puno ljutnje ili tak nećega,jer nismo klinci.Ak je netko kikal nekoga il je netko jebal mater nekomu,to je po meni nevažno.....bitno je to da je "IGRA" i dalje tu! :lol: Pogotovo jer se neki od nas i znaju osobno. Nadam se daćemo se jednom naći svi zajedno i cijelu noć voditi ljubav(samo dečkići su pozvani,naravno) Adios...i vidimo se!
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 3 mjeseci ago #18484
od razor
LOL Gnjida, ma mi smo ti vec i zaboravili na to
Kao sto kazes....vazno da se igra.
Mi smo sad malo okrenuti TWL-u pa nas cesto mozes nac na nekim tamo "cudnim" mapama. Slobodno nam se i pridruzite ako vam dojati Broder i CAR
Kao sto kazes....vazno da se igra.
Mi smo sad malo okrenuti TWL-u pa nas cesto mozes nac na nekim tamo "cudnim" mapama. Slobodno nam se i pridruzite ako vam dojati Broder i CAR
18 godina 3 mjeseci ago #18486
od mrgud
mess with the best, die like the rest
oho ... druže gnjidis analis masculinum ... ti si citer ... tako te prozivaju barem na vlastitom serveru igraci :lol: LoL :lol: ... šalim se ... nego vidim da jedva cekash prvi ili drugi mjesec i velki goricu za grupnjaka :lol: :lol: :lol: :lol:
mess with the best, die like the rest
- blackhawk
- Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18488
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Pozdrav!
bogme i gnjidolino doplovio do naših voda... :lol: Ma super vam je server...meni paše jer se barem možeš muški zekit a bogme i beštimat kad ti ne ide :lol: :lol: .To se pak ne može na finjackim serverčićima :lol: :lol:
Dobar vam je i forum riknuo sam od smijeha neki dan na neke komentare i na download sekciji...hehe
Dobar vam je i forum riknuo sam od smijeha neki dan na neke komentare i na download sekciji...hehe
- ica
- Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18491
od ica
Replied by ica on topic Pozdrav!
Kralj je stigao i kod vas ... pokrijte djeci oči, okrenite leđa prema zidu i nabavite teglu lubrikanata jer anal party počinje :lol: :lol: :lol:
Gnjida sve smo Bipe i ja rješili već sa dječacima i curama ... volimo se i dalje ali ne 'nako :lol: :lol: :lol:
Gnjida sve smo Bipe i ja rješili već sa dječacima i curama ... volimo se i dalje ali ne 'nako :lol: :lol: :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.380 sekundi