nova igracka

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18495 od nrg
nova igracka was created by nrg
nemam puno rijeci.

LUDNICA :!: :!: :!: :!: :!:

www.zboard.com/europe/products/z ... yboard.asp

svaka im cast. sad sljedi praxa. prvi dojam hmm kaj reci..smijem se oko glave..

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Please Prijava to join the conversation.

• gnjida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18499 od gnjida
Replied by gnjida on topic nova igracka
.....interesantno :wink: Misliš da bi s tim još više ubijal?? 8O

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18500 od nrg
Replied by nrg on topic nova igracka
prvi dojam nakon igre.

trazi PUNOOO privikavanja. pogotovo jer igram desnom rukom na tipkovnici a mis ljevom. a kako tipkovnica ima jedno 50tak igara vec predefiniranih, morao sam se namuciti da sve iskombiniram kako mi pashe.

uglavnom, vrlo cool stuff za po doma..kad ides igrat, umetnes game set, izaberes setup za igru i to je to..pol minute posla.

tipke..onak..nisu klick vec neki kompromis..dovoljno velike, ne klizu. raspored je ergonomski pogoden, mada ja s lopatom, onak, moram malo gimnasticirati da polovim sve komande da ne dizem ruku, tak da ce neko s manjom sapom hmm morat malo uvjezbat lovljenje svih tipki..no, sve je u blizini, nema sanse da stisnes nekaj krivo, no moras moci popamtiti u mraku potpuno novi raspored komandi..ono fora je imati tipke za sve u AA na jednom mjestu(u krugu dlana). i nadam se da se nece BRZO tipke izlizat :roll:

ima na sebi dva usb utora, pa sam danas (iskopao) staru usb lampicu za laptop koja je na savitljivoj zici i svijetli onak priguseno plavo, te cu isprobati kako to radi kad je tipkovnica lijepo osvijetljena.

uglavnom. vrlo vrlo zanimljiva stvarcica, koja spaja rad na racunalu i igranje u jednom..i to za desetak sekundi bez ikakvog iskapcanja ili resetiranja racunala. topla preporuka.

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

• blackhawk
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18502 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic nova igracka
Ownat &#263;u te sa škripavim logitech štakorom i izlizanom genius tipkovnicom na svakoj mapi :P :P ...
&#268;ini se zgodna stvar&#269;ica a koliko to košta?

• blackhawk
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18503 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic nova igracka

GnJIDa napisao: .....interesantno :wink: Misliš da bi s tim još više ubijal?? 8O

Sve ti ovisi kako se navikneš...ja se ne mogu zamislit sa tim komadom startrek tehnologije to bi bilo protiv mojih uvjerenja!.. :lol: :lol:

Više
18 godina 3 mjeseci ago #18516 od nrg
Replied by nrg on topic nova igracka
ma nije to nikakav svemirski hardwer..

jednostavno normalna tipkovnica, koja ima mogucnost hladne zamjene tipki.

znaci..ima normalnu tipkovnicu i GAME set. normalna je normalna, a game set ima samo drugaciji, gejmerski raspored gumbi po njoj..vidi slike. a sve radi na principi, otkopcas zatvarac na desnoj strani, dignes jednu i u metnes drugu tipkovnicu. i to je to.

naravno, mozes kupiti, ako zelis, i razne druge umetke, posebno napravljene za odredenu igru poput GW, BF i slicnog.

u paketu dobijes obje i dodu 3 glave. svaki specijalizirani set posebno kosta glavu i pol. mada mi ne treba poseban set, jer ova ima drajvere, koje updejtas s neta, i oni imaju predefinirane tipke( ne treba se nikaj namjestati u igri>>ako si imao namjestene svoje, samo stisnes default i sve radi po shemi koju dobijes za svaku igru<lijepo objasnjeno slikom koja je tipka za kaj).

treba to vidjeti u praxi i zamislit cete si zakaj ste do sada igrali na obicnoj tipkovnici.

btw..prodajem novu, par dana isprobavanu microsoft multimedija tipkovnicu. to je set tipkovnica+opticki mis, naravno sve wireless. vrlo je ergonomska i ugodna za rad. evo i slika seta. ja sam se igrao na obicnoj 50kn tipkovnici,tak da je ovaj set samo skupljao prasinu.

cijena oko dve glave..inace dode oko 500 kn..eto..ljetna rasprodaja u tatinom butiku :lol: :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.485 sekundi
Pokreće Kunena Forum