- Zahvala primljena: 17
Skrivena kamera
- dean
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18789
od dean
Replied by dean on topic Skrivena kamera
Ovaj debeli!?!?!?!? Šta debeli pogledajte ponos i diku CTNa.Jebo čovjeka ispod 100 kila.Mato pogledajte šta je stijena,šta mislite kako su Dubrovnik izgradili sigurno nisu neki od 50 kila sa mokrim gaćama,evo Sluzavi ko bi nosio 202-icu na slici, i naravno ja ko može pojest sam prasca :lol: :lol: :lol: :lol:
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 2 mjeseci ago #18793
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic Skrivena kamera
TAKO JE DEJOO!!!!
Tko nema preko 100 kila taj nije dovoljno prosjedio na stolici igrajući AA i NE GUBEĆI kalorije, nego je skitao okolo i pravio raznorazna sranja, dok smo mi - pravi CTN igrači - se mučili tešeći svoje dragocjene živce na svakojakim nubovima i ignorantima nedostojnima našeg vremena...
:lol: :lol: :lol:
Ma zanemarite, malo sam previse piva popija. Lowenbrau je na akciji. 2L samo 13 kuna. !!!
Tko nema preko 100 kila taj nije dovoljno prosjedio na stolici igrajući AA i NE GUBEĆI kalorije, nego je skitao okolo i pravio raznorazna sranja, dok smo mi - pravi CTN igrači - se mučili tešeći svoje dragocjene živce na svakojakim nubovima i ignorantima nedostojnima našeg vremena...
Ma zanemarite, malo sam previse piva popija. Lowenbrau je na akciji. 2L samo 13 kuna. !!!
- blackhawk
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18803
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Skrivena kamera
Pa šta je ovo jesmo´l mi vojna postrojba sa grupom TNT kao dostižnim uzorom ili udruga za skidanje masnih naslaga??Propiso bi vam ja svima
jutarnji maraton od 10 kilometara te za marendu dvije mrkve iz blentinog vrta.Za ručak čang-šlang i opet maraton od 10 km(sa Abebe Bikilom ko´ zecom)za večeru jeremijinu pitu od odbačenih listova kupusa sa 5x100 metara i to pet puta zaredom....tako bi vi meni TAKO!!
Che se sada sigurno okreće u grobu...ne bi vi tako lako u njegovu vojsku..ko bi vas prebacivao sa brda na brdo... :lol: :lol: :lol: :lol:
jutarnji maraton od 10 kilometara te za marendu dvije mrkve iz blentinog vrta.Za ručak čang-šlang i opet maraton od 10 km(sa Abebe Bikilom ko´ zecom)za večeru jeremijinu pitu od odbačenih listova kupusa sa 5x100 metara i to pet puta zaredom....tako bi vi meni TAKO!!
Che se sada sigurno okreće u grobu...ne bi vi tako lako u njegovu vojsku..ko bi vas prebacivao sa brda na brdo... :lol: :lol: :lol: :lol:
18 godina 2 mjeseci ago #18804
od dax
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Replied by dax on topic Skrivena kamera
BlackHawk napisao: Za ručak čang-šlang i opet maraton od 10 km(sa Abebe Bikilom ko´ zecom)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
- dean
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18805
od dean
Replied by dean on topic Skrivena kamera
E moj crni gade,ČANG ŠLANG!!!! pa to piju cure,treba neko biti i BORBENI BROD CTNu :lol: :lol: :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.393 sekundi