- Zahvala primljena: 0
hebem ih glupe neobrazovane
18 godina 2 mjeseci ago #18812
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
hebem ih glupe neobrazovane was created by nrg
jucer igramo na [KBH] Killing Brother Hoods [Honor + AD-Tracking] *SF* serveru, ja rudi napisem ovo. ali fakat SAMO OVO!!!
nasa konverzacija:
(rudi skuzi nakon 20minuta da sam i ja na serveru hehe :lol: pa se javi)
-Bok, sad sam te skuzila.
(ja onako)
-o da
-Bok viklerice
i to je to...kad odjenom: kick by admin...reko, khm khm, mozda mu se omaklo, ili treba mjesto a ja zadnji a oni ne gledaju honor ili da nas ima nekoliko iz klana..
ajd, reconnect kad ono: u r PERMANENTLY BANED from server!!!
kakvi seronje i supci jebo im cucak mater nacisticku poturcenu...jos mi rudy veli da su i njoj isto napravili, ali su je na neciji nagovor vratili ali nije smjela pricat!!
LOLOL
a i kaj me jos smeta..zakaj ste rudy i pisko i dalje igrali na tom serveru??
mislim da bi ih trebalo izazvati i jebati im sve po spisku. ionako igraju ko pederi..ono 100 honora a gada vrapce..
BLJAK BLJAK
btw..htio sam im svasta napisat na forumu, no ajd radi ostatka klana nisam..no, svrbe me prsti...grrrr kako to mrzim
nasa konverzacija:
(rudi skuzi nakon 20minuta da sam i ja na serveru hehe :lol: pa se javi)
-Bok, sad sam te skuzila.
(ja onako)
-o da
-Bok viklerice
i to je to...kad odjenom: kick by admin...reko, khm khm, mozda mu se omaklo, ili treba mjesto a ja zadnji a oni ne gledaju honor ili da nas ima nekoliko iz klana..
ajd, reconnect kad ono: u r PERMANENTLY BANED from server!!!
kakvi seronje i supci jebo im cucak mater nacisticku poturcenu...jos mi rudy veli da su i njoj isto napravili, ali su je na neciji nagovor vratili ali nije smjela pricat!!
LOLOL
a i kaj me jos smeta..zakaj ste rudy i pisko i dalje igrali na tom serveru??
mislim da bi ih trebalo izazvati i jebati im sve po spisku. ionako igraju ko pederi..ono 100 honora a gada vrapce..
BLJAK BLJAK
btw..htio sam im svasta napisat na forumu, no ajd radi ostatka klana nisam..no, svrbe me prsti...grrrr kako to mrzim
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 2 mjeseci ago #18814
od jopke
Replied by jopke on topic hebem ih glupe neobrazovane
najbolji su oni admini sto te banaju jer ih ubijes :lol: na takve ne mogu biti ljut..mogu ih samo sazaljevato...doduse malo je zajebano kad se ne mozes spojiti na server na kojem tvoja ekipa igra
18 godina 2 mjeseci ago #18817
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic hebem ih glupe neobrazovane
Ha jebga, server je bio english only, admin je bio online, nije imao prag tolerancije, nije te upozorio, popušio si kickban i šta sad?
Jel to jedini server online? Nije... :roll:
Jel to jedini server online? Nije... :roll:
I torture and kill young turtles.
18 godina 2 mjeseci ago #18820
od rudlava
Replied by rudlava on topic hebem ih glupe neobrazovane
i jos nesto, admin je bio nadrkan na mene ,jedva me odbaniro i pustio na server..ali sa uvjetom da ne pricam..i onda iz vedrog neba pojavi se NRG i pocne pisat na hr i sta se moglo ocekivat, admin te kiko....a zasto nisam otisla na drugi server?
eh nije mi se dalo jer sam bila na ts sa pisskom swezom i ostalima...a i nije mi se dali trazit novi server jer samo poslje toga igrala jos par min... i morala ici dalje radit,pa mi se nije iplatilo
Pozdrav,
Rudy
eh nije mi se dalo jer sam bila na ts sa pisskom swezom i ostalima...a i nije mi se dali trazit novi server jer samo poslje toga igrala jos par min... i morala ici dalje radit,pa mi se nije iplatilo
Pozdrav,
Rudy
18 godina 2 mjeseci ago #18823
od nrg
Replied by nrg on topic hebem ih glupe neobrazovane
kako sluzbenoo.jaoo. :oops:
ma too joos nisam doozivioo u aa.per ban.lool :idea: kooja ideja bit takoo stroog.ma meen.a joos i rekooh hi.aah.
ma oonoo debilizam tezeg zanra.srest cemoo se joos.
Hooah!
ma too joos nisam doozivioo u aa.per ban.lool :idea: kooja ideja bit takoo stroog.ma meen.a joos i rekooh hi.aah.
ma oonoo debilizam tezeg zanra.srest cemoo se joos.
Hooah!
18 godina 2 mjeseci ago #18825
od razor
Replied by razor on topic hebem ih glupe neobrazovane
Jebesh ga nrg....govna su govna. Najvise svedani, norvezani i njemci. Seru sa tim jezicima za poludit.
Al dobro kaze dex...nije to jedini server...a i imate svoj server gdje vam nitko nista nece srat
Al dobro kaze dex...nije to jedini server...a i imate svoj server gdje vam nitko nista nece srat
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.442 sekundi